BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.510,47
HABER /  SPOR

Fenerbahçede zorunlu revizyon

Emre'nin sakatlığı ve Kazım'ın kırmızı kart görmesi sarı-lacivertli takımda zorunlu değişiklikleri beraberinde getirecek.

Abone ol

Beşiktaş derbisinde alınan mağlubiyetin yanı sıra Emre'nin sakatlığı ve Kazım'ın kırmızı kart görmesi sarı-lacivertli takımda zorunlu değişiklikleri beraberinde getirecek.

Daum'un iyi olduğu sürece sürekli ilk 11'de şans verdiği Güiza'nın sakatlığı, Galatasaray ve Beşiktaş derbilerinde forvette oynattığı Kazım'ın cezası nedeniyle Semih'e gün doğdu. İspanyol yıldızın en az bir hafta, Kazım'ın da direkt olarak gördüğü kırmızı karttan dolayı 3 maç sahalardan uzak kalacak olması nedeniyle Semih Kasımpaşa maçında Fenerbahçe'nin gol silahı olacak.

Öte yandan orta alanda da değişiklikler yaşanacak.

Cristian'ın yanında Emre'nin olmayışı gözleri bu bölgenin tecrübeli isimlerinden Selçuk'a çevirirken, hücum hattını güçlendirmek isteyen Daum'un tek ön libero ile de oynayabileceği ve Özer'e "hazır ol" emri verdiği belirtildi. Özer Hurmacı gibi beklenti içinde olan oyunculardan biri de Deivid. Sakatlıktan kurtulan Brezilyalı oyuncu artık hazır hale geldiğini ve takımı için katkı sağlamak istediğini teknik heyete iletti.

DAUM TAKIM İÇİNDEKİ GERGİNLİKLERİN SONA ERMESİNİ İSTİYOR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum, Beşiktaş karşısında alınan yenilginin yanı sıra maç içerisinde birbirleriyle tartışan ve oyundan kopan oyunculara karşı öfkeli. Sezon başından bu yana oyuncularıyla hep iyi ilişkiler içinde olan Alman hoca, yaptığı toplantıda "Saha içinde birbirinize yardımcı olacağınıza, kavga ettiniz. Her zaman tartışma yaşanabilir. Bunlar kazanma hırsının bir göstergesidir. Ancak bu tartışmalar kavgaya varmamalı ve ikili ilişkilerinize yansımamalı. Hiç kimsenin de maçtan kopma ve konsantrasyonunu kaybetme lüksü yok. Bu bize iyi bir ders olsun ve bu durum bir daha tekrarlanmasın" dedi.