BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,72
ALTIN 2.401,61
HABER /  GÜNCEL

DPden Gökçeke yalanlama!

'Demokrat Parti eski başkanı DP adayı yerine beni destekliyor' dedi. DP'liler ayağa kalkt.ı

Abone ol

Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı Nevzat Ceylan, ''Melih Gökçek, partimizi artık bu ahlak dışı kirli oyunların içine sokmaya çalışmasın'' dedi.

Ceylan, DP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kenan Nuhut, ilçe belediye başkan adaylarıyla parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in seçimi kaybetme telaşı yaşadığını öne süren Ceylan, Gökçek'in, eski DP Keçiören Belediye Başkan adayı Nesrin Taşkın'ın ''seçimlerde Nuhut yerine kendisini destekleyeceği yönündeki beyanını'' televizyon kanallarında anlattığını söyledi.

Ceylan, ''bu iddiaların ahlak dışı ve kirli bir ilişki yaşandığının kanıtı olduğunu'' ifade ederek, Taşkın'ın bu iddialar karşısında suskun kalması nedeniyle Yüksek Haysiyet Divanı tarafından 14 Martta partiden ihraç edildiğini belirtti.

Demokrat Partililerin, partilerine her zamankinden daha çok sahip çıkacağını kaydeden Ceylan, şöyle konuştu:

''Demokrat Partililer satılık olmadığını göstererek, Melih Gökçek gibilere gerekli dersi verecektir. Melih Gökçek, partimizi artık bu ahlak dışı kirli oyunların içine sokmaya çalışmasın. Siyaset oyunlarından vazgeçsin. Demokrat Partiyi bir daha ağzına almasın, yoksa vereceğimiz cevap çok sert olacak.

Melih Gökçek bu seçimde, 15 yıldır tamamlanamayan metronun, çözülemeyen ulaşım ve park sorununun, Ankara'yı kirli suya muhtaç etmenin, su ve doğalgazda Ankaralı'ya attığı kazığın, Ankara'yı rant cenneti haline getirmenin, her gün ayyuka çıkan yolsuzluk iddialarının; çocuklarının, Seyfi Saltoğlu'nun, kapıcı Burhan'ın ve belediyedeki bazı bürokratlarının mal varlığının, kanalizasyon haline getirdiği Ankara Çayı'nın, Söğütözü'ndeki demir yığınlarının, alt ve üst geçitlerle şehir kimliğini bozmanın, yayaların hakkını gasp etmenin hesabını vermelidir. 15 yıldır kavga ve çamur siyasetiyle yönettiği Ankara, artık Gökçek'ten bu seçimde kurtulacaktır.''