BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Aytaç Durakın seçilmemesi için çalışıyor

Belediyeye bağlı otogarda çalışırken işten çıkarılmasına neden olduğunu öne sürdüğü Aytaç Durak'ın seçilmemesi için ferdi olarak çalışma başlattı.

Abone ol

Adana'da 49 yaşındaki Yusuf Kenan Çoğul, belediyeye bağlı otogarda çalışırken 9 yıl önce işten çıkarılmasına neden olduğunu öne sürdüğü Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı MHP’li Aytaç Durak’ın seçilmemesi için ferdi olarak çalışma başlattı.

Kent sokaklarında, o dönemde kendisi ile birlikte çıkarılan 200 kişinin haberinin yapıldığı gazeteleri döviz yaparak taşıyan Yusuf Kenan Çoğul, karşılaştığı kişilere Aytaç Durak’a oy vermemesi için çağrı yapıyor. Kendisinin daha önce Otogar Kontrol Amiri olarak görev yaptığını, ancak, belediyenin aldığı kararla çıkarıldığını belirten Çoğul, seçim gününe kadar dolaşarak Aytaç Durak’a oy verilmemesi için çaba sarf edeceğini söyledi.
İşten çıkarıldıktan sonra eşinin kendisini terk ettiğini ve 2 çocuğu ile zor bir yaşam sürdürdüğünü belirten Çoğul, “Belediye Başkanı Aytaç Durak, çok iyi çalıştığım için o zaman önce bana ödül verdi. Daha sonra 200 kişi ile birlikte işten çıkardı. İş bulamayınca eşim beni terk etti. O günden beri işsizim. Şimdi Aytaç Durak’ın tekrar seçilmemesi için bireysel olarak çalışıyorum. Kim seçilirse seçilsin, ama Aytaç Durak seçilmesin” dedi.