BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,79
ALTIN 2.440,38
HABER /  GÜNCEL

Dövüp defalarca tecavüz ettiler

Balıkesir'de bu kadarına da pes dedirten bir olay yaşandı. Akli dengesi yerinde olmayan adam önce dayak yedi ardından ise...

Abone ol

Balıkesir'de akli dengesi yerinde olmayan Ramazan Çırak önce dayak yedi ardından defalarca tecavüze uğradı.

Zavallı adamın başına gelenler bununla da kalmadı. İşte polisi bile şaşkına çeviren o korkunç olay...

Balıkesir’in Savaştepe İlçesi’nde akli dengesi yerinde olmayan Ramazan Çırak’ı dövüp, okul bahçesine atarak ölümüne neden oldukları iddiasıyla tutuklanan 3 kişinin, Çırak’a önce defalarca tecavüz ettikleri ortaya çıktı.

Geçen Cuma günü saat 07.00 sıralarında, Savaştepe Lisesi Bahçesi’nde bir kişinin yerde yattığını görenler sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlileri, bilincini kaybeden kişiye müdahale etti ancak kurtaramadı. Polis olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı.

Ölen kişinin Savaştepe’de yaşayan akli dengesi yerinde olmayan ve sürekli alkol alan Ramazan Çırak (43) olduğu tespit edildi. Okul yakınlarında terkedilmiş plakasız, seleli bir motosikletten şüphelenen polis araştırmasını bu yönde derinleştirdi.

ŞOK EDEN İFADE

Polis, motosikletin sahibi İ.B.’yi (28) sorguladı. İ.B. suçunu itiraf ederken, yalnız olmadığını, yanında A.M. (29) ve M.I.’nın (18) da bulunduğunu söyledi. Ramazan Çırak’ı, A.M.’nin evine götürdüklerini, burada defalarca tecavüz ettiklerini daha sonra döverek okul bahçesine baygın vaziyette attıklarını belirtti. Şaşkına dönen polis, adı geçen iki şüpheliyi de yakaladıktan sonra işlemlerinin ardından üç şüpheliyi adliyeye sevk etti. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkeme tarafından ’Kasten adam öldürme ve nitelikli cinsel saldırı’ suçlarından tutuklandı. Mahkeme çıkışında adliye çevresinde toplananlar A.M., İ.B. ve M.I.’ya büyük tepki gösterdi. Polis geniş güvenlik önlemi aldı.

TELEFONU AÇMAYAN EŞİNİ DÖVDÜ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]BİR KADINA ŞİDDET HABERİ DAHA!

Adana'da 'da 35 yaşındaki Avni S., hastanedeyken çantasındaki cep telefonunun sesini duymayan eşi 30 yaşındaki Hatice S.'yi eve döndüğünde dövdü. Gözü moraran kadın, ambulansla hastaneye kaldırılırken, Avni S. ise gözaltına alındı.

Olay, merkez Seyhan İlçesi'nin Gürselpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 20 gün önce işinden ayrılan Avni S. ile eşi Hatice S. arasında sık sık tartışmalar yaşanmaya başladı. Hatice S. sabah eşi uyurken, dişi ağrıyan oğlunu Aile Sağlığı Merkezi'ne götürdü. Hatice S. ve oğlu tedavi için sıra beklerken, uykusundan uyanıp onları merak eden Avni S., eşini telefonla aradı. Çantasındaki cep telefonun sesini duymayan Hatice S., oğlunu tedavi ettirip eve döndü. Telefonuna yanıt alamadığı için öfkelenen Avni S., "Telefonla arıyorum, niye bakmıyorsun?" diyerek eşinin üzerine yürüdü. Tartışmanın büyümesi üzerine Avni S., gözüne yumrukla vurduğu eşini yere düştüktün sonra da tekmelemeye başladı.

Hatice S.'nin çığlıklarını duyan komşuları, durumu polise bildirdi. Eve gelen polis, kadını eşinin elinden güçlükle aldı. Etkisiz hale getirilen Avni S. gözaltına alındı. Olay yerine çağrılan ambulansta ilk müdahalesi yapılan Hatice S., Doktor Aşkım Tüfekçi Çukurova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 ÖLDÜRÜP CESEDİ İKİYE BÖLDÜ
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN
[PAGE]O KADININ CEZASI BELLİ OLDU

Sivas'ta, bir kişiyi öldürdükten sonra cesedini iki parçaya ayırıp çöp konteynerine attığı ileri sürülen kadın, ''kasten adam öldürme'' suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldı.Sivas 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanık İ.Ş. (35), tutuksuz yargılanan S.K. ve öldürülen Ömer A'nın yakınları katıldı.

Mahkeme heyetinin savunmasını istediği İ.Ş, ifadesinin cezaevinden gönderdiği mektuptaki gibi olduğunu ve cinayeti S.K. ile birlikte işlediğini ileri sürdü.

S.K. ise avukatı olmadığı için konuşmayacağını ve ifadesinin de bir önceki duruşmadaki savunmasıyla aynı olduğunu söyledi.

Mahkeme heyeti, sanık İ.Ş'nin, ''kasten adam öldürme''suçundan müebbet hapis cezasına çarptırılmasına, S.K'nın ise beraatine karar verdi.

Geçtiğimiz yıl, Sivas'ta, ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu Ömer A'nın (47) cesedi, 19 Mayıs'ta Soğuk Çermik Kavşağı yakınlarındaki çöp depolama sahasında bulunmuştu. Ömer A'yı öldürdükten sonra cesedini iki parçaya ayırıp çöp konteynerine attığı iddiasıyla gözaltına alınan İ.Ş. adlı kadın, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.