BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 35,02
ALTIN 2.513,05
HABER /  GÜNCEL

Dövmemiş uzaklaştırmışlar!

Tekirdağ'da bir kişi, yardım istediği Belediye Başkanı Akgün'ün koruması tarafından dövüldüğünü ileri sürdü.

Abone ol Tekirdağ'da bir kişi, yardım istediği Belediye Başkanı Ahmet Akgün'ün koruması tarafından dövüldüğünü ileri sürerek başkan ve korumasından davacı oldu.

4 yaşındaki kızı ile sokakta yaşayan engelli Rahim Takay (51), AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3 gün önce Rüstempaşa Camisi yakınında karşılaştığı Tekirdağ Belediye Başkanı Ahmet Akgün'den kışın barınmak için ev istediğini, başkanın isteğini kabul etmemesi üzerine yanından uzaklaştığı sırada koruması E.K'nin arkadan kafasına telsizle vurduğunu iddia etti.

Takay, kafasının kanamaya başlaması üzerine olayı gören vatandaşların durumu polise bildirildiğini ve gelen ekiplerin, kendisini ilk önce 1. No'lu Sağlık Ocağına, ardından da Tekirdağ Devlet Hastanesine götürerek tedavi ettirdiğini belirtti.

Hastaneden kendisine 5 günlük iş görmezlik raporu verildiğini ifade eden Takay, daha sonra Çarşı Polis Merkezinde ifade verdikten sonra Tekirdağ Belediye Başkanı Ahmet Akgün ile koruması E.K'den şikayetçi olduğunu söyledi.

BAŞKAN'IN AÇIKLAMASI

Tekirdağ Belediye Başkanı Ahmet Aygün, yaptığı açıklamada, Rahim Takay'ın sürekli belediyeye gelerek yardım talebinde bulunduğunu söyledi.

Olay günü de Rahim Takay ile cami çıkışında karşılaştıklarını ifade eden Akgün, ''Etrafımda geziniyordu. Dönüp ne olduğunu sordum, bir şey söylemedi. Ben de yanımda bulunan Erkan Yıldız'dan, Rahim Takay'ı uzaklaştırmasını istedim'' dedi.