BIST 10.256
DOLAR 32,20
EURO 34,67
ALTIN 2.449,94
HABER /  MEDYA

Dolunay 16.bölüm fragmanı Nazlı kurtulabilecek mi?

Star Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Dolunay'da bu hafta neler yaşanacak? Geçen hafta yayınlanan son bölümüyle ekrana gelen Dolunay yeni bölümde neler olacak? Doluna 16.yeni bölüm fragmanı ve tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Başrollerini Özgecan Gürel ile Can Yaman'ın paylaştığı Dolunay bu hafta 16.bölümüyle ekrana gelecek. 18 Ekim tarihinde yayınlanacak olan Dolunay 16.bölüm neler olacak? Nazlı buzhaneden kurtulabilecek mi?

Salı günlerinin ilgiyle izlenen dizisi Dolunay'da son bölümü izleyenler nefeslerini tuttu. Herkes Nazlı ve Ferit'in evlenmesini beklerken şoke eden bir gelişme yaşandı ve Nazlı, Demet tarafından buzhaneye kapatıldı. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Gelin hep beraber Dolunay 16.bölüm fragmanını izleyelim

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Demet, Ferit ile Nazlı'yı ayırmaya kararlı… Ferit, Demir ve Zeynep'in ölümünün ardındaki korkunç ihtimali gözardı edemez. Ferit ve Nazlı arasındaki ipler bu bilgiyle daha da gerilir. Deniz Nazlı'yı teselli etmeye çalışsa da Nazlı Bulut'un vesayetinin Demet'e verilmesiyle ilgili kendini suçlu hissetmektedir. Demet, Ferit ve Nazlı'nın birbirinden uzaklaşması için elinden geleni yapar. Nazlı hem restoranda hem de Ferit'in gözünde büyük bir sınav vermektedir. Birbirlerinden kaçarken onları bir araya getiren yine Bulut olacaktır.