BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.308,50
HABER /  GÜNCEL

7 ekim ehliyet sınav sonuçları MEB sonuç tarihini kesin açıkladı

Ehliyet sınav sonuçları açıklandı mı 7 Ekim'de sınava giren adayların ehliyet sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB'den yapılan son açıklamaya göre 7 Ekim 2017 ehliyet sınav sonuçları 19 Ekim tarihinde açıklanacak.

Abone ol

2017 yılının dördüncü ehliyet sınavı olan ve 7 Ekim tarihinde girilen sınavın sonuçları henüz açıklanmadı. 19 Ekim'de MEB sorgu ekranından açıklanması beklenen ehliyet sınav sonuçlarını haberimizden öğrenebilirsiniz.

19 Ekim’de ehliyet sınav sonuçları açıklanacak. Adayların başarılı sayılabilmeleri ve direksiyon sınavına girebilmeleri için en az 70 puan alması gereklidir. Direksiyon sınavından geçebilmek için de en az 70 puan alınmalıdır. Direksiyon sınavının sonuçları, sınav komisyonu tarafından aynı gün ya da ertesi gün açıklanır.

7 EKİM EHLİYET SINAV SORU CEVAPLARI YAYINLANDI

7 Ekim'de yazılı sınava giren adayların sınav soru ve cevapları yayınlandı. Adaylar sınav soru cevaplarının yayınlanmasının ardından sonuçları öğrenmek istiyor. Sınav sonuçları da eğer bir aksilik olmazsa MEB tarafından 19 Ekim tarihinde açıklanacak.