BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  MEDYA

Dolunay 15.bölüm fragmanı bu akşam işler fena kızışacak

Star Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Dolunay bu akşam 15.yeni bölümüyle ekranda olacak. Dolunay 15.bölüm fragmanını izleyenler en çok Deniz'in ne yapacağını merak ediyor. Dolunay yeni bölüm fragmanı ve tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Başrollerini Özgecan Gürel ile Can Yaman'ın paylaştığı Dolunay'da bu akşam nefesler tutulacak. Bulut'u almak için Nazlı'ya evlilik teklif eden Ferit ne yapacak? Nazlı'nın Ferit'e cevabı ne olacak?

Star Tv'nin sevilen dizisi Dolunay'da bu hafta Nazlı ve Ferit evcilik oyunu oynayarak işbirliği yapıyor. Bu gizli oyunda en büyük destek arkadaşları Fatoş ve Engin'den gelecek. Deniz'in ise bu duruma nasıl tepki vereceği merak konusu. Gelin hep birlikte Doluna 15.yeni bölüm fragmanını izleyelim

DOLUNAY YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Nazlı ve Ferit'in kararı herkesi şaşırtır. Birbirlerine karşı duygularını itiraf edemeseler de bu evcilik oyununda işbirliği yapmak zorundadırlar. Bütün detayları kitabına uydurmak için kurdukları planlar ikisini daha da yakınlaştırır. Herkesten gizli oynadıkları bu oyunda en büyük destekçileri Fatoş ve Engin olacaktır. Diğer taraftan Fatoş ve Engin de kendi ilişkilerinde karar aşamasına gelmiştir.