BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Yüz Yüze ne zaman başlayacak birinci bölüm fragmanı

Show Tv'nin merakla beklenen dizisi Yüz Yüze ne zaman başlayacak? Yüz Yüze birinci bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren herkesin dilinde. Peki Yüz Yüze oyuncuları kim konusu ne? Yüz Yüze ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Başrollerini Sinem Kobal ile Birkan Sokullu'nun paylaştığı Yüz Yüze birinci bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'nin merakla beklenen dizisinin henüz ne zaman yayınlanacağı belli olmadı fakat oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu.

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, yönetmenliğini Osman Taşçı’nın yaptığı, senaryosunu ise Ethem Özışık’ın kaleme aldığı Yüz Yüze dizisi için ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanı yayınlandıktan sonra Yüz Yüze dizisi ne zaman başlıyor sorusu da sık sık sorulmaya başlandı. Sinem Kobal ve Birkan Sokullu’nun başrol oynadığı, yılın iddialı projesi “Yüz Yüze”, dizisinde Sokullu ve Kobal’a; Özgür Emre Yıldırım, Taner Ölmez, Muhammet Çakır, Ali Seçkiner Alıcı, Ece Çeşmioğlu, Rüzgar Aksoy, Merve Dizdar, Selin Yeninci, Başak Daşman, Nihal Telcan, Kaan Uluca ve Celal Öztürk gibi isimler eşlik ediyor.

YÜZ YÜZE NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Zengin oyuncu kadrosu ve izleyenleri ekran başına kilitleyecek hikayesiyle SHOW TV'de yayınlanacak olan Yüz Yüze'nin ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Yüz Yüze dizisinin ne zaman başlayacağı henüz belli değil, ancak dizinin yakın bir tarihte başlaması bekleniyor. Muhtemel ekim sonu, kasım başlangıcı dizinin yayın hayatına başlayacağı tarih olabilir.