BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,75
ALTIN 2.492,11
HABER /  GÜNCEL

Doğuştan aslan

Galatasaraylı işadamı Erol Çiçek, geçtiğimiz günlerde Umre'ye gitti... Kutsal topraklarda 10 gün kalan Çiçek, Kabe'nin etrafını Sarı-Kırmızılı takımın formasıyla tavaf etti...

Abone ol

İstanbul' da gelinlik satan koyu Galatasaray taraftarı 40 yaşındaki Erol Çiçek, Umre ziyaretinde de fanatikliğinden ödün vermedi... Kutsal topraklarda Mekke ve Medine'ye Galatasaray forması ile giden Çiçek ilginç açıklamalarda bulundu:

* Hep aklımdaydı. Galatasaray. Umre seferimiz oldu; Allah'ın izniyle gittik. Orada da şimdi farklı olmak ve o renkleri de orada göstermek adına zaten formam her zaman çantamdadır. Zaten Kabe'yi görünce mest oluyorsun. Kabe'nin etrafında tavaf ederken, namaz kılarken dini vecibelerimi Galatasaray formasıyla yapma hayalimi geçekleştirdim.

ÖZGÜRLÜKLER ÇOK YAKIN

* Her yerde her alanımda Galatasaray vardır. İlk önce aklıma her zaman Galatasaray gelir. Bu konuyu eşimle konuşurken: Vazgeçemeyeceğim şeyler arasında ilk sen, 2. Galatasaray gelir diyorum.

* Antalya'da bir otelde bir Alman aile geldi. 'Sizinle tanışmak istiyoruz' dediler. 'Neden?' diye sorduğumda; 'Biz de Galatasaraylıyız siz böyle sürekli giyiniyorsunuz biz de sizinle tanışıp muhabbet etmek istiyoruz' dediler. Beni bu halimle görenler şaşırıyorlar. Galatasaray'ı biz sadece evde sevmiyoruz ki her yerde seviyoruz destekliyoruz. Öyle bir kötü tepki değil ama 'Bu kadar mı çok seviyorsun?' diye sorular sürekli geliyor."

* Mahmutbey'de bir gelinlik ve modaevinin sahibi olan Erol Çiçek'in işyerindeki uygulamaları da sıradışı. Çalışanlarının yaz kış Galatasaray forması giydiği, işyerinde aslan biblolarının süslediği masa sarı kırmızı renklerde boyanmış, koltuklar, gelinlik kılıfları hatta ıslak mendil paketi bile aynı renklerde tasarlanmış halde bulunuyor.

OĞLUNUN ADI OKAN

Aslı ve Erol Çiçek çiftinin 19 yaşında Okan ve 15 yaşında Erolcan adlı iki oğlu bulunuyor. Çiçek, eski futbolcu Okan Buruk'un Trabzon maçında ayağını kırdığı yıl dünyaya gelen oğluna onun adını verdiğini söyledi. Çiçek, çocuklarının odasını, Galatasaray'ın eski çubuklu forması gibi boyattığını, ailece gittikleri restoran, otellerde sarı- kırmızı formayla dolaştığını, önemli maçlarda veya şampiyonluk kutlamalarında işyerini kapatarak birikte kutlamaya gittiklerini sözlerine ekledi.