BIST 9.798
DOLAR 32,58
EURO 35,04
ALTIN 2.458,81
HABER /  GÜNCEL

Doğum hastanesinin bahçesinde patlama

Şanlıurfa'da doğum hastanesinin oksijen deposunda büyük gürültüyle patlama meydana geldi. Çıkan yangın kontrol altına alınsa da bazı hastalar, çevre hastanelerine sevk edildi.

Abone ol

ŞANLIURFA'da, Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'nin oksijen deposunda henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye aracı sevk edilirken, çıkan yangın kontrol altına alındı.

Bugün saat 21.30 sıralarında Bağlarbaşı Mahallesi'nde bulunan ve karşısında İl Sağlık Müdürlüğü de bulunan 4 katlı Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'nde patlama meydana geldi. Yangına neden olan patlamanın oksijen deposunda çıkan yangının neden olduğu belirtildi.

ÇEVRE HASTANELERİNE SEVK

Hastanede bulunanların büyük endişe yaşadıkları patlamanın ardından hasta ve hasta yakınları çevredeki hastanelere sevk edilmeye başlandı.

Şanlıurfa'nın merkez Haliliye ilçesi Bağlarbaşı mahallesindeki Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'nin arka bahçesinde bulunan oksijen deposunda henüz belirlemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın patlamadan yarım saat sonra kontrol altına alınarak söndürüldü.