BIST 10.083
DOLAR 32,46
EURO 34,85
ALTIN 2.440,43
HABER /  MAGAZİN

Doğulu şarkısına güveniyor

Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek olan Kenan Doğulu, şarkısına çok güveniyor.

Abone ol

Bu yıl 52’incisi Finlandiya’da düzenlenecek olan Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek olan Kenan Doğulu, Uludağ’da Fransız akrobatların gösterisi eşliğinde konser verdi.

HEP BUGÜNÜ BEKLEDİM

Doğulu, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladi. Bugüne kadar Eurovision şarkı yarışmasına katılmayı beklediğini ve bunu çok istediğini belirten Kenan Doğulu, “Daha önce hiç teklif gelmemişti. Ama bir gün teklifin geleceğini biliyordum. Kariyerim açısından bugüne kadar çok başarılı olduğum ve tartışmasız çok iyi bir albüm yaptığım bir dönemin sonunda böyle bir risk almak kendi risk yönetimime göre enteresandı” dedi.

TRT’den teklif geldikten sonra 25 gün gibi çok kısa bir sürede 9 şarkı yaptığını dile getiren Doğulu, “Bu kısa zamanda Sezen Aksu’nun büyük katkısını gördüm. Sezen Aksu benim fikir hocalarımdan biri. Başka da fikir hocam yok zaten. Sıkıştığım anda kapısını çalıyorum” diye konuştu.

SEZEN AKSU DA DİNLEDİ

Hazırladığı şarkıları Sezen Aksu’ya dinlettiğini açıklayan Kenan Doğulu, daha sonra bu 9 şarkıdan 3’ünü seçip, TRT’nin yolunu tuttuğunu söyledi. Bu 3 şarkıdan vazifesini en iyi yerine getirecek şarkıyı birlikte seçtiklerini anlatan sanatçı, “En büyük başarıya imza atacak şarkının ‘Shake İt Up Şekerim’ olduğunu düşündük” dedi.

ÇOK TERLEDİM AMA ŞARKI GÜZEL OLDU

Yarışma için hazırladığı şarkısına çok güvendiğini ifade eden Doğulu, “Bu kısa zamanda bir şeyler yapmak için gerçekten çok terledim ama şarkı çok güzel oldu. Herkesin güzel enerjisi arkamızda olursa, yarışmada sırtımız yere gelmez. Eurovision’un yurtdışına açılmak için çok faydalı olacağına inanıyorum. Önümüzdeki günler çok yoğun geçecek ve inanıyorum ki bu yoğunluk tatlı bir kupayla ödüllendirilecek” dedi. Doğulu, yarışmada vokal ve sahne şovları ile ilgili bir soruya ise, “Her türlü sürprize açık olalım abi” diye cevap verdi.