BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,82
ALTIN 2.439,33
HABER /  GÜNCEL

6 yaşında kalbine yenildi

Kayseri'de anaokulu öğrencisi 6 yaşındaki Çağrı Lale, geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucu yaşamını yitirdi.

Abone ol

Yavuz Selim İlköğretim Okulunun ana sınıfı öğrencisi, okulda arkadaşlarıyla birlikte oyun oynarken aniden fenalaştı. Öğretmenleri ve okul idarecileri tarafından okulun yakınındaki Beşparmak Sağlık Ocağına götürülen Çağrı, müdahalelere rağmen burada hayatını kaybetti.

Ölümünün şüpheli bulunması üzerine Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Çağrı'nın cesedine otopsi yapıldı. Otopside Çağrı'nın böbrek, dalak ve akciğer gibi bazı organlarının ters tarafta olduğu ve kalbe giden damarlarında tıkanma olması nedeniyle yaşamını yitirmiş olabileceği belirlendi.

Bir mobilya fabrikasında montaj ustası olarak çalışan İsmail Lale (36) ile teyzesinin kızı Hacer Lale (34) çiftinin tek çocukları olan Çağrı'nın doğumunun 6. ayından itibaren kalp rahatsızlığı yaşadığı ve tedavi gördüğü öğrenildi.

Çok hareketli bir yaşam süren Çağrı'nın bir süre önce, babasına'' Baba niye bu kadar ilaç içiyorum, ben öleceğim'' dediği öne sürüldü.

Çocuklarını kaybetmenin üzüntüsüyle sinir krizleri geçiren İsmail ve Hacer Lale çiftinin, oğullarının rahatsızlığı nedeniyle başka çocuk istemedikleri de kaydedildi.