BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.335,50
HABER /  GÜNCEL

Diyarbakır'dan bir acı haber daha

Diyarbakır'da polislerin bulunduğu çorbacıya düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı ikiye yükseldi.

Abone ol

Diyarbakır’da bir lokantada çorba içen polislere uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Olayda bir vatandaş hayatını kaybederken, 1 vatandaş ağır 3 polis yaralandı. Yaralı vatandaş tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybederken ölü sayısı 2'ye yükseldi.

Edinilen bilgilere göre, Sabah saatlerinde Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesi Kooperatifler Mahallesi Akkoyunlu 3. Sokak'ta meydana geldi. Gece devriye görevi yürüten 3 polis, sabah saatlerinde burada bulunan çorbacıya geldi. Siparişlerini vererek beklemeye başlayan polislere, bir grup tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıda polislerin yanı sıra kendilerine servis yapan 2 lokanta çalışanı ağır yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan durumu ağır olan lokanta çalışanı Şeyhmus Tanış hayatını kaybederken ağır yaralanan ve hastanede 3 kez hayata döndürülen 66 yaşındaki Osman Saim Çetin isimli vatandaş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Buna göre hayatını kaybeden vatandaşların sayısı 2'ye yükselirken olayla ilgili olarak çok yönlü soruşturma ise sürüyor.