BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.440,73
HABER /  SPOR

Diego Costa'nın menajeri harekete geçti! Galatasaray ve Fenerbahçe'ye ilk teklif

Atletico Madrid ile yollarını ayıran Diego Costa'nın rotası Türkiye'ye döndü. La Liga'da bir takıma transfer olması halinde tazminat ödemek zorunda kalacak Costa'nın menajeri Galatasaray ve Fenerbahçe ile temasa geçip teklifini yaptı.

Abone ol

Atletıco Madrid ile sözleşmesini fesheden Diego Costa'nın ismi bir süredir Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılıyor. İspanyol yıldızın transferi konusunda flaş bir ayrıntı ortaya çıktı. Atletico'nun Costa ile yolları ayırırken sözleşmeye tazminat maddesi koyduğu öğrenildi.

Alınan bilgilere göre 32 yaşındaki forvet eğer bir İspanyol kulübüne giderse 15 milyon Euro tazminat ödemek zorunda kalacak. Bu nedenle Costa'ya La Liga yolu kapanmış durumda.

Aynı şekilde yıldız futbolcu A.Madrid'in Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Chelsea'ye gitmesi halinde de tazminat ödeyecek. Bu nedenle İspanyol yıldızın rotası Türkiye'ye döndü.

Diego Costa'nın menajerinin hem yüksek maaş beklentisi hem de tazminat tehlikesi olmadığı için Galatasaray ve Fenerbahçe ile temasa geçip bizzat teklifte bulunduğu öğrenildi.