BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA

Devletin başına cellat olur mu?

Biri ip atıyor, diğeri ipi tutuyor, Ağar ise cellat arıyor. İşte Ağar'ın sert sözleri...

Abone ol

DP Genel Başkanı Mehmet Ağar, eşi Emel Ağar ile birlikte bugün saat 13.20’de özel uçakla Samsun Çarşamba Havaalanı’na geldi. Ardından partisinin Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitinge katılan Ağar, yaklaşık 7 bin kişiye hitap etti.

CELLATLIĞA SOYUNMUŞLAR
Ağar, seçim propagandalarında bazı siyasetçilerin birbirlerine ağır hakaretler, saygısız kelimeler kullandığını belirterek, “İzliyorsunuz. Seçim propagandalarını. Birbirlerine en ağır hakaretleri yapıyorlar. En saygısız kelimeleri kullanıyorlar. İp atıp, ip tutuyorlar. Devleti yönetmeye değil, cellatlığa soyunmuş hepsi. Zamanında elinizde imkan, güç varken atamadığınız imzalara bir hafta kala insanlara masal anlatmayı bırakın. Terörle mücadele yürek işidir."

AK PARTİ'NİN BAŞINA ÇUVAL GEÇMİŞ
Konuşmasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren Ağar. Başına çuval geçmiş AKP iktidarının zafiyetinden 22 Temmuz sabahı halkın kurtulacağını belirten Ağar, Türkiye’nin yeni bir döneme doğru adım adım gittiğini belirterek şöyle devam etti:    
 
"Biz dağın başında kurşunlara rağmen göğüs göğüse gezerken, Ankara’nın sıcak odalarında ense yapıyordunuz. Dün geldin, mecliste bizi tenkit ettiğiniz kimselerle kol kola girip üzerimize gelmeye çalıştınız. Ama millet o imkanı size vermedi. Çünkü millet, kimde yürek var, kim de yok sizden iyi biliyor.''      

KORUMALARA AZAR
Ağar konuşmasının sonunda makam aracına binerken, geride kalan eşini bir süre bekledi. Ardından yanındaki sivil korumalara, “Bir kadını getiremiyorsunuz. Allah belanızı vermesin sizin. Nerde yok'' diye fırçaladı. Ve birkaç dakika bekledikten sonra eşi Emel Ağar korumalar arasında gelerek otomobile bindi. Ağar daha sonra özel uçak ile İstanbul’a hareket etti.