BIST 10.240
DOLAR 32,23
EURO 34,66
ALTIN 2.396,08
HABER /  POLİTİKA

Baykal hodri meydan dedi

Baykal Erdoğan'a seslendi. "Gel karşıma çık, kaçma benden" dedi ve ekledi;

Abone ol

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, CNN Türk'te katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

BEN GÖREVİMİ YAPIYORUM
Seçim meydanlarında ''liderler arasında gerilimin giderek tırmandığına'' ilişkin bir izlenimin olduğu yönündeki soru üzerine Baykal, ''Liderler sözüne küçük bir itirazım var. Ben hiçbir şekilde hakaret etmiyorum, gereksiz ifadeler kullanmıyorum, küçük düşürmeye çalışmıyorum. Bunda çok özenliyim, ama muhalefet partisi olarak görevimi yapıyorum'' dedi.

GEL KAÇMA, KARŞIMA ÇIK!
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı canlı yayında karşılıklı tartışmaya davet eden Baykal, ''Çıkalım 70 milyonun karşısına ben haklı mıyım değil miyim, Başbakan haklı mı değil mi, benim hakkımda söylediği lafları milletin önünde söylesin'' dedi.
    
Başbakan Erdoğan'ın seçim döneminde basın toplantısı yapmadığını, kendisinin ise sürekli basının karşısında olduğu değerlendirmesini yapan Baykal, ''Şimdi Başbakan'a diyorum ki, gel kaçma televizyonda karşı karşıya çıkalım, birbirimize soralım'' çağrısında bulundu.

MALVARLIĞINI O AÇIKLASIN
Başbakan Erdoğan'ın, mal varlığını açıklamasını istediği yönündeki açıklamalarının hatırlatılması üzerine Baykal, ''Kimse benim mal varlığımı biliyor olmayı isteyemez ama Başbakan'ın böyle bir durumu var. Mal varlığını açıklamak durumunda olan ben değilim, Sayın Başbakan'dır'' dedi.