BIST 10.269
DOLAR 32,25
EURO 34,83
ALTIN 2.417,88
HABER /  SPOR

Cimbomdan ikinci bomba

Galatasaray ikinci bombayı patlatmak üzere... Bakın Aslan kimi alıyor.

Abone ol

Kısa bir süre önce Lincolnl'ü renklerine bağlayan Galatasaray ikinci bombayı patlatmak üzere.Sarı-Kırmızılıların, Baptista'yı kiralamak için Real Madrid kulübüne baş vurduğu öğrenildi..

Yöneticilerden Haldun Üstünel ve Futbol Aş Genel müdürü Adnan Sezgin’in ispanya’ya geçerek Real Madrid yöneticilerine Baptista’yı 1 yıllığına kiralama talebinde bulundukları belirtiliyor. İki tarafın rakam konusunda henüz orta bir yol bulamadıkları ve görüşmelerin süreceği ifade edildi.

3 Sezon önce Real Madrid’e Sevilla’dan 20 milyon Euro karşılğında transfer olan Baptista, Madrid formasıyla 2005-2006 sezonunda 25 maçta 8 gol attı.
Geçtiğimiz sezon Arsenal tarafından kiralanan yıldız futbolcu İngiliz kulübünüde ise 24 lig maçında üç gol attı. Baptista, Lig Kupasında Liverpool’a attığı 4 gol ve Tottenham’a attığı iki golle ise takımını zafere taşıyan isimlerden biri oldu.

Son olarak Brezilya milli takımının Kupa Amerika kadrosunda da yer alan Baptista, Şili ve Urugay maçlarında birer gol attı. Yıdız futbolcu milli takım formasını da 26 kez giydi.