BIST 10.724
DOLAR 32,20
EURO 35,00
ALTIN 2.497,87
HABER /  SPOR

Derbi öncesi son haberler

Şampiyonluk maçı için geri sayım başladı. Her iki takım maça farklı şekillerde hazırlanıyor.

Abone ol

Fortis Türkiye Kupası'nda Denizlispor'u yarı finalde eleyerek finale yükselen Fenerbahçe, 22 Nisan Cumartesi günü Galatasaray ile yapacağı Turkcell Süper Ligi'ndeki derbi maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Teknik direktör Christoph Daum yönetiminde, Samandıra Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda dünkü maçta ilk 11'de oynayan oyuncular kısa bir süre yenileme çalışması yapıp tesislere girerken, as takımdaki oyuncuların ağırlıkta olduğu diğer futbolcular ise koşu ve istasyon çalışmasının ardından yarım sahada taktik ağırlıklı çift kale maçlar yaptı.

Sarı-lacivertlilerin bugünkü idmanına dünkü maçta ayağına darbe alan Kemal katılmazken, Anelka, Mehmet ve Serkan ise salonda çalıştılar. Bu arada lisans sorunu çözümlenen ve dünkü maçta forma giyen Deniz Barış'ın, bugünkü idmanda moralinin yüksek olduğu gözlendi. Deniz, yenileme idmanı sırasında oğlu Tolga ile birlikte top oynadı.

İDMANLAR MEDYAYA KAPATILDI

Fenerbahçe antrenmanları maç gününe kadar medya mensuplarına kapatıldı. Sarı-lacivertliler, yarın akşam ve cuma günü gerçekleştirecekleri çalışmaları basına kapalı yapacaklar.

KEMAL AMELİYAT EDİLECEK

Fenerbahçe’nin Denizlispor ile yaptığı Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında sakatlanarak, oyundan çıkan Kemal’in ameliyat olacağı açıklandı.
Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Kemal’in bugün Acıbadem Hastanesi’nde MR çektirdiği bildirildi.

Kulüp doktoru Ethem Kavukçu, Kemal’in ayağına aldığı darbe nedeniyle MR çektirdiklerini belirterek, "MR sonucunda oyuncumuzun sol diz ön çapraz bağlarında yırtılma tespit edildi. Bu nedenle Kemal’i 1 hafta sonra ameliyata alacağız" dedi.

BURASI FLORYA

Ayrıca Florya Tesisleri'nden gelen son haberlere göre futbolcuların Kadıköy'e rahat gitmeleri, strese girmemeleri öncelikli hedef. Bunun için de maça kadar tesislerde başta Mozart olmak üzere ünlü klasik müzik bestecilerinin eserleri çalınacak.

Turkcell Süper Ligi'nin lideri Galatasaray, bir günlük iznin ardından takipçisi Fenerbahçe ile 22 Nisan Cumartesi günü yapacağı maçın hazırlıklarını, bugün gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Erik Gerets yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, sarı-kırmızılı futbolcuların koordinasyon çalışmasının ardından yarı sahada teknik bir çalışma yaptığı öğrenildi. Bu arada sakatlıkları bulunan ve tedavileri süren Hakan Şükür ve
Song, sabah gerçekleştirilen antrenmana katılmadı.

Sakatlığı süren Orhan Ak, kondisyoner Cevat Güler eşliğinde özel bir antrenman programı uyarınca sahada çalışırken, Yalçın da  tedavisinin ardından fizyoterapist Cumhur Erol ile sahada antrenman yaptı.

Öte yandan, sezonu kapayan Ümit Karan'ın tedavisine sağlık merkezinde devam edildi. Galatasaray, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını yarın yapacağı
antrenmanla sürdürecek.

(AA)