BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Derbi iddiası pahalıya patladı

Derbi maç öncesi iddiaya giren F.Bahçeli taraftar, iddiayı kaybedince ortaya bu görüntü çıktı.

Abone ol

İki ezeli rakip arasında pazar günü oynanan Fenerbahçe - Galatasaray maçı için birçok yerde olduğu gibi Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde arkadaşları ile girdiği iddiayı kaybedenlerin üzüntüsü sürüyor.

Doğubayazıt'ta iddiaya giren taraftarlardan kimi takım elbise kazandı, kimi de saçlarını usturaya vurdurdu. Ağrı'da erkek kuaförlüğü yapan Turan Özhan adındaki Fenerbahçeli fanatik, müşterisi Ramazan Tanrıkulu ile girdiği iddiayı kaybedince saçlarını usturaya vurdurdu ve Galatasaray yazdırdı. Özhan, "Ben çok iddialıydım, böyle olacağını bilseydim iddiaya girmezdim. Fenerbahçe'ye canım feda olsun ama böyle bir daha da iddiaya girmem." dedi.

Galatasaray taraftarı Ramazan Tanrıkulu ise hem takımının kazanmasından hem de bir Fenerbahçeli fanatiğe saçlarını kazıttırıp Galatasaray yazdırmaktan mutlu olduğunu dile getirdi. Tanrıkulu, bir önceki maçtada kendisinin iddiayı kaybettiğini ve saçlarını usturaya vurdurduğunu hatırlatarak, "Önemli olan dostluk ve kardeşliktir. Centilmenlik çerçevesinde bu tür iddialar heyecan veriyor. Galatasaray, son haftalarda büyük bir çıkış yakalamıştı ve kazanacağından emindim" ifadelerini kullandı.