BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Deprem diye sokağa çıktılar ama...

Ankara'da gece yarısı büyük bir gürültü ve sarsıntıyla uyanan vatandaşlar deprem oldu diye sokağa döküldüler ama...

Abone ol

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bir binanın garaj kısmında bulunan istinat duvarı hemen bitişiğindeki binanın balkonuna devrildi. Deprem olduğunu sanarak dışarı fırlayan vatandaşlar büyük panik yaşadılar. Bina belediye ekipleri tarafından tedbir amaçlı olarak boşaltıldı.

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Burç Mahallesi Ardan Sokak üzerinde bulunan Öztürk Sitesi'nin garaj kısmında bulunan istinat duvarı hemen bitişiğinde bulunan Boyabat Apartmanı'nın birinci katındaki dairenin balkonuna devrildi. Deprem olduğunu sanarak dışarı fırlayan bina sakinleri büyük bir panik yaşarken, her iki binada bulunan vatandaşlar polis ve belediye ekipleri tarafından tedbir amaçlı olarak boşaltıldı. Olay yerine gelen belediye ekipleri duvarın balkon üzerinden kaldırıma çalışmalarını başladı. Polis ekipleri de bina çevrelerinde güvenlik önlemi aldı.

Çalışmalar sürüyor

Garaj kısmında bulunan araçlar vatandaşlar tarafından dışarı çıkartıldı. Herhangi bir can kaybın yaşanmadığı olayda, belediye ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar devam ediyor.