BIST 10.219
DOLAR 32,23
EURO 34,76
ALTIN 2.451,95
HABER /  SPOR

Denizlinin 3 puan keyfi

Gaziantep gibi zorlu bir deplasmandan 3 gollü galibiyetle dönen Beşiktaş'ta Mustafa Denizli'nin yüzü gülüyor.

Abone ol

Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli ise geçen hafta Trabzonspor karşısındaki iyi oyunun karşılığını puan olarak sahaya yansıtamadıklarını, kaçırdıkları 3 puanın ilerisi haftalar için önemli olduğunu söyledi.

Gaziantepspor karşısında ilk yarıda etkin bir görüntü ortaya koyamadıklarını, özellikle son haftalara yaşadıkları deplasman psikolojisinin takımı olumsuz olarak etkilediğini ifade eden Denizli, şunları kaydetti:

''İkinci yarının başlarında bulduğumuz golle rahatladık. Golden sonra Beşiktaş olarak normal, tempolu ve baskılı futbolumuzu sahaya yansıtmaya çalıştık. Gaziantepspor deplasmanı her takım için zor bir deplasman. Böyle zor bir deplasmanı 3 puanla ve 3 golle geçmek ve ikinci yarıda ortaya koyduğumuz futbol adına sevindirici. Neticede bu bir maraton ve her hafta farklı takımlarla karşılaşacağız. Biz bu futbolumuzu oynadığımız sürece sorun yaşamayız ve yolumuza böyle devam ederiz.''

Denizli, orta alanda 3 veya 4 futbolcuyla ağırlıklı hücumu düşündüklerini, sayısal olarak dörtlü orta alan görüntüsünün ortaya çıkmış olabileceğini ifade ederek, ''Zorlu bir deplasmanda ikinci yarıdaki tempolu oyunu sürdürmek ve gelecek adına artı puanları devam ettirmek düşüncesi takımda her hafta var. Bazen ortaya koyduğunuz iyi futbolu puan olarak bulamıyorsunuz. Bundan sonra her hafta aynı oyunu oynayacak olan Beşiktaş, artılarıyla yoluna devam edecek'' diye konuştu.

BOBO'NUN VARLIĞI

Bobo tercihiyle ilgili bir soruyu yanıtlayan Denizli, ''Her uygulamadan yüzde yüz tatmin oldum diyemezsiniz. Bobo, olumlu olarak önemli pozisyonlarının içindeydi. Bazıları Bobo'nun varlığını gol atmak olarak değerlendirmek istiyor. Ama benim böyle bir düşüncem yok. Bobo'nun performansından memnunum. Gerçi bugün Bobo gol atamadı diye üzüldü ama ilk ve ikinci yarılarda önemli pozisyonların içindeydi. Bence önemli olan pozisyonun içinde olması ve verdiğim görevi yerine getirmesi. O da görevini yaptı'' dedi.