BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,97
ALTIN 2.439,20
HABER /  SPOR

Denizliden ilginç açıklamalar

Mustafa Denizli Rusya'da oynanacak CSKA maçı öncesi Rus basınına ilginç açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, CSKA maçını kaybetmeleri durumunda istifa edebileceğini açıkladı. Denizli, Lujniki stadyumunu incelerken Rus basınına ilginç açıklamalarda bulundu.

Denizli, şöyle dedi: "Kimsenin burada bize üç puan armağan etmeye hazırlanmadığını gayet iyi anlyoruz. Ama bize kesin zafer lazım, çünkü gruptan çıkabilmemiz için önümüze hedef koyduk. Tabii bunu yapmak kolay olmayacak. Türkiye'deki son maçlardaki Beşiktaş'ın oyunlarına baktığımızda bizim siyah çizgide olduğumuzu söyleyebilirim. Şampiyonlar Ligi'nde bir maçı daha kaybedersek, ben istifa etmek zorunda kalacağım. Diğer taraftan ise CSKA'yı yenmemiz Türkiye şampiyonluğunda başarılı şekilde oynamamıza da katkı sağlayacak." 

RUS DİREKTÖR GS MAÇINA AJAN GÖNDERMİŞ

Rus basınında ayrıca CSKA Teknik Direktörü Juande Ramos'un Beşiktaş'la ilgili yeterince bilgisi olduğu yazıyor. Futbol ustası sayılan CSKA Başkan Özel Danışmanı Vladimir Salkov'un ise "ajan" olarak Beşiktaş-Galatasaray maçına gönderildiği belirtiliyor. Salkov, Beşiktaş'ın zayıf taraflarını tespit ederek not şeklinde Ramos'a ulaştırmış. Rus spor adamları CSKA'nın Beşiktaş'ı yeneceği konusunda emin.