BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Denizlide karanlık bir maç

Denizli Fenerbahçe maçı tarihe geçti. Karşılaşma ertesi ne sarktı. Stad karanlıkta kaldı Toroğlu çileden çıktı.

Abone ol

Denizli- Fenerbahçe maçında stadın elektrikleri tam 40 dakika kesildi. Pazar günü başlayan maç Pazartesi sona erdi.

Bu kadar uzun süre beklenilmesi büyük  tepki çekti. Ekran başındakiler de tribündekiler de stadın ışıklarının gelmesini bekledi.. Karşılaşma gece yarısı 00.15'te sona erdi..

Rezalet Maraton programında masaya yatırıldı. Futbol yorumcusu Erman Toroğlu federasyonu ve kulüpleri topa tuttu. İşte Toroğlu'nun açıklamaları:

MAKUL SÜRE 15-20 DAKİKA

"Türk futbolunda diyorlar ki marka değerini yükseltelim. Marka değeri böyle mi yükselecek. Türkiye'de hangi stadda jeneratör acaba yok. Jeneratör toık diye devreye girecek 10 dakika sonra maç başlayacak. Makul süre 15-20 dakikadır.

Maç ertelenseydi ertesi günü aynı saatte 58 dakika oynanmış maç aynı skorla başlayan maç kalan süre oynanırdı. Hakemler başlayan maçı bitirmek isterler ama bu kadar süre beklenmez. Benim tahminim Çarşamba günü Ukrayna ile milli maç var. Futbolcular yola gidecekler, bu işi zorladılar.

SONRA DİYORUZ Kİ TÜRKİYE ÇOK İLERİDE

Ama bundan sonraki örnekler için kötü bir örnek oldu. Yarın başka bir şehirde maçı makul sürede bekleyip bitirirse bu örnek olacaktır. Merak ediyorum..Sonra da diyoruz ki Türkiye çok ileride. Uçuyoruz kaçıyoruz. Bırakacaksınız ya.. Alt tarafı jenenatör. Futbolcu parası değil.

TAM BİR REZİLLİK

Bu işin ne kadar laubali bakıldığını gösteriyor. Yıllarca olayların kolay halledildiğini gösteriyor. Federasyonun gece oynanacak maçlarda bu işin kontrolünü yapacaklar. Tam bir rezillik.. Bütün herkes havasını kaybetti. Denizli kaybetti, Fenerbahçe kaybetti, seyirci kaybetti."

BÖYLE KARANLIKTA KALDILAR

[PAGE]

[PAGE]

[PAGE]

[PAGE]

[PAGE]