BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,16
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Denizli'de inşaatta çalışan kardeşlerin tartışmasında çifte infaz!

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı

DENİZLİ'de aynı işi yapan 3 kardeşin tartışması kanlı bitti. Doğan Akbay, Hamza ve Ümit Akbay'ı inşaatta çalıştıkları sırada tabancayla vurarak öldürdü.

Abone ol

Olay, sabah saat 08.30 sıralarında Merkezefendi ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde devam eden bir inşaatta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; inşaatta duvar ustası olarak çalışan Doğan, Hamza ve Ümit Akbay kardeşler arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışma sonucu öfkeye kapılan Doğan Akbay, silahla çalışmakta olan kardeşlerine defalarca ateş etti. Ağır yaralanan Hamza ve Ümit Akbay, kanlar içinde yere yığılırken, Doğan Akbay suç aletiyle birlikte olay yerinden kaçtı.

Kavgaya şahit olan kardeşlerin amelesi, 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım istedi. İnşaata gelen sağlık ekipleri, iki kardeşin de hayatlarını kaybettiğini belirledi. Firar eden zanlının yakalanması için çalışma başlatan ekipler kısa sürede katil zanlısı kardeşi suç aletiyle birlikte yakaladı.

Olayın duyulmasının ardından 3 kardeşin ailesi, inşaat alanına geldi. 2 oğlunu kaybeden ve bir oğlu da gözaltına alınan baba Kasım A. sinir krizi geçirdi. 

Acılı baba, "Böyle bir şey olamaz. Mümkün değil. Yüreğim yanıyor" diye feryat etti. Savcının incelemesinin ardından Ümit ve Hamza A'nin cenazeleri, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.