BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SEÇİM

Demirtaş Aydın'da konuştu

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Aydın'daki seçim mitinginde konuştu.

Abone ol

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Aydın'daki seçim mitinginde konuştu.

İşte Selahattin Demirtaş'ın konuşmasından satırbaşları;

İşte Selahattin Demirtaş'ın konuşmasından satırbaşları;

Biz barışı getireceğiz. TOMA'ya, gaza, silaha o zaman gerek kalmayacak. Bunları yapmamız için barajı yüksek bir oyla aşmamız gerekecek. Bu ülkede bölünme korkusu ortadan kalkacak. Türk-Kürt eşit, adili barış içinde yaşamanın tadını çıkaracak. Sizlerin oyları işte bunların garantisi olacak. Bu düşüncelerimiz en çok AKP'yi ve cumhurbaşkanını rahatsoz ediyor. Bizi baraj altında bırakmak için her türlü çirkinliği yapıyorlar. Türkiye'nin her yerne barışı yaymaya çalışırken cumhurbaşkanı ve başbakan ülkeyi germeye, oy toplamaya çalışıyor.

"BU AÇIKÇA TAHRİKTİR"

30 Mayıs'ta Kazlıçeşme'de büyük bir miting yapma kararı almıştık. Günler öncesinden valilikten izin almış olmamıza rağmen 2 gün önce öğrendik ki bizim bulunduğumuz yerin 1 km yakınında aynı gün aynı saat miting yapma kararı almışlar. Herkes istediği yerde miting yapabilir ama AKP ve HDP seçmeminin aynı gün aynı yere toplamak açıkça tahriktir.

"İNANIYORUM Kİ ABDULLAH GÜL DE BİZE OY VERECEK"

Bizi her yerde yuhalatıp hedef göstermeye çalışıyorlar. Hiçbir yerde bu tuzaklara düşmeyin. İnsanlar istediği partiye oy verirler. Kim olursa olsun o kişinin elini tutun ki bu tahrikler boşa çıksın. Duydum ki kendi parti propaganda yaptığı yetmiyormuş gibi Sayın Abdullah Gül'ü de propaganda yaptırmaya çalışıyor. Ben inanıyorum ki sayın Abdullah Gül de bize oy verecek.