BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,97
ALTIN 2.437,41
HABER /  SEÇİM

Devlet Bahçeli'den Sivas'ta cemevi sözü!

MHP lideri Devlet Bahçeli, Sivas'ta halka seslendi. Bahçeli, genel seçimlerde MHP iktidar olursa cemevlerini kabul edeceklerini söyledi.

Abone ol

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin Sivas mitinginde konuştu. Cemevlerinin ibadet olarak kabul edilmesi hakkında Bahçeli, "Cemevi gerçeğini siyasi kaygılardan uzak bir şekilde kabul edeceğiz." dedi.

Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları:

"HER ENGELİ TEK BAŞIMIZA AŞACAĞIZ"

Sivas, tarım ve hayvancılık merkezi haline getirilecek. MHP ne olursa olsun Sivas'ın elinden tutacak ve ayağa kaldırıcak. Aziz Sivaslılar, Türkiye Akp ile uçurumun kenarına getirilmiştir. Eğer bir daha yetki verilirse hep birlikte uçurumun dibine doğru uçacağımız bellidir. Vatanımız tasviye edilmek istenmektedir. Ama MHP buna izin vermeyecektir. En kısa sürece AKP tahribatlarının izi silinecektir. 7 Haziran'da sandık başına gittiğinizde AKP iktidarıyla geçen kara günleri unutmayacağınıza eminim. Şahsi ihtirasları için Türk milletinin kardeşleriyle arasını bozanları, ülkemizi yolsuzluğa teslim edenleri unutacak mısınız? MHP olarak karşımıza çıkacak her engeli tek başımıza aşarız. Yeter ki Sivas bize destek versin.

"BU SEFER BİRLİKTE YÜRÜYELİM"

Sandık önüne gittiğinizde tarihi bir tercih yapacaksınız. Ve eminim ki huzur, emniyet ve barış için MHP'ye 'evet' diyeceksiniz. AKP aldığı oyları kötüye kullanmış, ülkeyi cehenneme çevirmiştir. AKP'ye oy veren kardeşim, bu sefer birlikte yürüyelim.

"CEMEVİ GERÇEĞİNİ SİYASİ KAYGILARDAN UZAK BİR ŞEKİLDE KABUL EDECEĞİZ"

İktidarımızda yoksullukla savaşacağız. Terörle mücadele edeceğiz. Ekonomi büyüyecek, insanımız refah ve zenginliğe ulaşacaktır. Kaynakları hesaplayarak açıkladığımız plan iktidar projesidir. Asgari ödemeye büyük şehirlerde aylık 100 lira ulaşım miktarı sağlayacağız. Emekli aylıkları arasındaki eşitsizliği gidereceğiz. Çiftçilerimizin belini büken mazotu 1,75 lira yapacağız. Asgari ücreti net 1400 liraya çıkaracağız. Cemevi gerçeğini siyasi kaygılardan uzak bir şekilde kabul edeceğiz.

"ONLARA DEYİN Kİ..."

Seçime 14 gün kala ev ev dolaşıp "Akp giderse yardım alamazsın" diye halkımızın yoksulluğundan faydalanıyor, oylarınn çalmaya çalışıyorlar. Bu şerefsizlere söyleyiniz. Deyin ki "aldığımız devletin imkanıyla sağlanıyor" bakın o zaman sosyal yardım nasıl oluyormuş.