BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,81
ALTIN 2.513,09
HABER /  MAGAZİN

Demet Akalın Ev Kuşu'nda elleriyle mantı açtı

Demet Akalın ve Okan Kurt çifti evinin kapılarını Evrim Akın'la Ev Kuşu programına açtı. Demet Akalın programda elleriyle mantı açtı ve özel hayatıyla ilgili çok özel açıklamalar yaptı.

Abone ol

Show Tv'nin sevilen programı Evrim Akın'la Ev Kuşu bu hafta Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin evlerine konuk oldu. 

Evrim Akın'la Ev Kuşu programı bu hafta Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin evine konuk oldu. Eğlenceli ve sıradışı sohbetlerin yaşandığı programda önemli itiraflarda yapıldı. Kameralar önünde atışmalarıyla ünlü olan Demet Akalın Okan Kurt çifti yine izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı. Programın ilerleyen dakikalarında Demet Akalın mutfağa girip elleriyle mantı açtı. 

İşte Evrim Akın'la Ev Kuşu'nda bu hafta son bölümde ekrana gelenler: 

Yeni albüm hazırlığında olan Demet Akalın, albüm çalışmları için ' İnsanlar benden farklı şeyle bekliyor her seferinde Okan bana büyük destek veriyor. Bir manikürcüm vardı bir tek ona dinletiyordum şarkılarımı şimdi aştım kendimi artık Okan'a da dinletiyorum. Güzel şarkılar geliyor' dedi. Her albümünde çoğu şarkısı hit olan başarılı popçu bu sefer ki albüm için de iddalı konuştu. 

TIRCI BİZİM ADAM 
Demet Akalın geçen hafta instagramda Okan Kurt'un aldığı tırların resimlerini paylaşmıştı ve sosyal medya da olay oldu. Demet Akalın ' Kocamın da işleri iyi maşallah, işleri büyüdü bu aralar çok yoğun tılar aldı biliyorsun' dedi.

BİZİM HİÇ SORUNUMUZ YOK
Bizim hiç bir sorunumuz yok Allah'a şükür. Normalde olması gerekiyor arada öyle ufak tefek tartışmalar ama bizde o da olmuyor. Biz çok iyi arkadaşız en başta. Mesela ben kız arkadaşlarımla konuşabileceğim şeyleri Okan'a anlatabiliyorum o da erkek arkadaşlarıyla konuşabilecek şeyleri bana anlatıyor.

HİRA'NIN ÖNLÜĞÜNE TAKTI
Ben Beşiktaşlıyım. Okan Galatasaray'lı. Benim fanlar Beşiktaş'li bir önlük almışlar Hira'ya. Okan ilk gördüğünde baya bir bozuldu. Okan baya üzülünce ben de dayanamadım gittim Galatasaray'lı önlük aldım. Hemen keyfi yerine geldi. Okan çok fazla fanatik.

demet-akalin-manti-acarken-verdigi-pozu-yayinladi-7102659_8551_m.jpgDEMET AKALIN MANTI AÇTI