BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.430,47
HABER /  POLİTİKA

Pakistanlı çocuktan Erdoğan'a hediye

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılay Genel Kurulu'nda konuştu. Kızılay Genel Merkezi için yeni bina müjdesi verdi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kızılay Genel Kurulu'na katıldı.

Genel Kurul'un açılış konuşmasını yapan Erdoğan, Kızılay'a yeni genel merkez binası için çalışmaların başladığı söyledi.

Türkiye'nin insani yardım yapan ülkeler sıralamasında 3. olduğunu da açıklayan Erdoğan, "Ekonomisi büyüyen Türkiye acil insani yardımlarda adeta tarih yazdı" dedi. 
 
KIZILAY'A YENİ BİNA

Erdoğan'ın konuşmasında öne çıkan bölümler şöyle:

Kızılay'ın genel merkezini ihtiyaçları karşılayacak yeni bir binaya taşıyacağız. Eskişehir yolu üzerinde Kızılay'a yakışır bir bina yapacağız. 

cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan kızılay genel kurulu'nda konuştu.jpg
4.5 MİLYAR DOLAR İNSANİ YARDIM

4.5 milyar ile Türkiye en çok insani yardım yapan üçüncü ülke oldu. Milli gelirine oranla insani yardımları en çok arttıran ülke sıralamasında ise dünyada birinciyiz. 

Veren el alan elden hayırlıdır. Biz böyle biliriz. 70 cente muhtaç Türkiye bugün dünyanın her yerine yardım elini uzatıyor. Ekonomisi büyüyen Türkiye acil insani yardımlarda adeta tarih yazdı.

erdogan-kizilay-portre.jpg
PAKİSTANLI ÇOCUKTAN ERDOĞAN'A HEDİYE

Konuşması sonrası Türkiye'de yaşayan Pakistanlı bir çocuk Erdoğan'a portre resmini hediye etti. Sahnede bir süre Pakistanlı çocukla sohbet eden Erdoğan, objektiflere samimi pozlar verdi.

erdogan-kizilay.jpg