BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.426,31
HABER /  GÜNCEL

Dehşete düşüren olay! Çocuklarını boğdu

Hatay'da bir anne 1 aylık ve 1 yaşındaki iki çocuğunu önce öldüresiye dövdü ardından boğazlarını sıkarak boğdu.

Abone ol

Dehşete düşüren olay Hatay’ın Samandağ İlçesi’nde yaşandı. Cinnet getiren 26 yaşındaki Serpil Tükenmez, 1 yaşındaki oğlu Oktay ile 1 aylık kızı Narinnur’u önce öldüresiye dövdü, ardından boğarak öldürdü.

Dün saat 16.00 sıralarında meydana gelen olayda, iddiaya göre bilinmeyen bir nedenle cinnet getiren Serpil Tükenmez, pazarcı esnafı eşi Celal Tükenmez evde olmadığı sırada çocukları Oktay ile Narinnur’u önce dövdü, sonrada boğarak öldürdü. İhbar üzerine eve gelen polis, Serpil Tükenmez’i gözaltına aldı.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Oktay ve Narinnur’un cesetleri otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Olay sırasında baba Celal Tükenmez’in İskenderun’da olduğu belirtildi.

Çocukların amcası Hayrettin Tükenmez, olayın neden kaynaklandıklarını bilmediklerini belirterek, "Adli Tıpta yapılacak işlemler sonrası belli olacak. Kardeşim ile aralarında herhangi bir problemleri yoktu. Kardeşim çalıştığı için maddi problemleri de yoktu" diye konuştu.

ANNE VE HALASI ÇOCUKLARI HASTANEYE KALDIRMIŞ

Öte yandan ajanslara önceki gün düşen haberlerde, odalarında yatan 1,5 yaşındaki Oktay Tükenmez ve 1 aylık Narin Tükenmez adlı kardeşlerin, anne ve halası tarafından kendilerinden geçmiş halde bulunduğu, Anne Serpil Tükenmez'in halalarıyla birlikte çocukları Samandağ Devlet Hastanesi’ne götürdüğü haberleri yer aldı.

Samandağ Devlet Hastanesi morguna kaldırılan kardeşlerin cenazeleri otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olaydan sonra fenalık geçiren anne Serpil Tükenmez de hastaneye kaldırıldı. Çocukların ilaçtan zehirlenmiş olabileceği tahmin tahmin edilirken, çocukların anneleri tarafından öldürülmüş olduğu ortaya çıktı.