BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Duygu Çetinkaya ateş saçtı kalıbınıza tüküreyim

Survivor All Star Duygu Çetinkaya adaya erken veda etti. Duygu Çetinkaya'nın öfkesi dinmedi. Survivor son bölüm için Duygu Çetinkaya twitterı salladı.

Abone ol

Survivor All Star'ın favori isimlerinden olan Duygu Çetinkaya ne yazık ki Hilmicem İntepe ve Turabi Çamkıran'ın gazabına yenik düştü ve talihlisiz bir şekilde Survivor adasına erken veda etmek zorunda kaldı.

Duygu Çetinkaya hem yarışmadayken hem de yarışma sonrasında sivri dili ve hareketleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Duygu Çetinkaya adada yaşadıklarını anlatırken 'Hilmicem'in bana yaptığını asla unutmayacağım' dedi. Duygu Çetinkaya Survivor All Star (22 mart) ekrana gelen son bölümünün heyecanına kendisini fena kaptırdı. 

duygu-çetinkaya-1.20150323101416.pngAdadan gönderilmesini bir türlü sindiremeyen Duygu Çetinkaya bir yandan yarışmayı izledi diğer yandan sosyal medya twitter'dan takım arkadaşlarına iğneli mesajlar yağdırdı. Duygu Çetinkaya'nın ciddi bir seven kitlesi var. Survivor adasından bu şekilde gönderilmeyi hak etmediğini düşünen fanları ise Duygu Çetinkaya'ya yine twitter'dan destek verdi.

ekran-resmi-2015-03-23-10.13.42.png

Duygu Çetinkaya'nın hedefinde, Seda Aktuğlu ve Bozok vardı. Duygu Çetinkaya'nın favorisi Begüm Yücetan oldu. Kendisi de sms oylamasına Begüm için katıldı. Hatta fanlarından da Begüm için destek geldi. Duygu Çetinkaya'nın öfkesi Seda Aktuğlu'ya yarışma boyunca bitmedi. Duygu Çetinkaya'nın favorisi Begüm Yücetan ise takım arkadaşları tarafından bu hafta ismi yazılan kişi olurkan haftanın sms birinci Turabi Çamkıran oldu.

ekran-resmi-2015-03-23-10.15.35.png