BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  SPOR

Dedeyi uçuran teklif

Fenerbahçe'nin Luis Aragones aşkı. İspanyol gazeteleri Fenerbahçe'nin önerdiği yıllık miktarı yazdı.

Abone ol İspanyol basını, Fenerbahçe'den teklif alan İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Luis Aragones'in bu iddiayı ne doğrulayıp ne de yalanlamamasını, ''Luis, Fenerbahçe'nin teklifini kabul edecek'' olarak yorumladı.

Aragones, dünkü basın toplantısında kendisine yöneltilen ''Fenerbahçe'ye gideceğiniz doğru mu?'' sorusuna karşılık ''Sizlerin bildiğini biliyorum. Bu işlere bakan bir menajerim var. Avrupa Kupası'na gelmeden önce Meksika'dan ve diğer ülkelerden gelen teklifler olduğunu biliyordum. Şu an için hiçbir fikrim yok, Avrupa Kupası'nın sonuçlanmasını beklemek zorundayız'' cevabını vermişti.

İspanyol gazeteleri, Aragones'in bu cevabının Fenerbahçe'nin teklifini kabul edeceği anlamına geldiğini, ancak henüz imza atmadığını savunurken, Türk kulübünün sezon başına 4.5 milyon Avro'luk 2 yıllık sözleşme önerdiğini ileri sürdü.

İSPANYOLLAR KORKTU

Öte yandan, Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde İtalyanlar ile eşleşen İspanyolları korku sardı. Aragones, ''İstediğim rakip değildi'' derken, gazeteler İtalya'nın İspanyolların ''kara hayvanı'' olduğunu yazdı. 88 yıldır hiçbir resmi maçta İspanya'nın İtalyanlara karşı galibiyeti olmadığı hatırlatılırken, 1994'te ABD'deki Dünya Kupası'nın çeyrek finalinde de İtalyanlara yenilerek elenmelerini hale unutamadıkları belirtildi.