BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,73
ALTIN 2.489,36
HABER /  SPOR

Deco öyle bir istekte bulundu ki...

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Deco öyle bir maddeyi anlaşmaya koydurmak istedi ki görüşmeler tıkandı.

Abone ol

G.Saray'ın uzun süredir kadrosuna katmak istediği yıldız oyuncunun bu isteği transferi çıkmaza soktu.Portekizli yıldız, “Ben ayrılırsam tazminat ödemem ama siz kovarsanız tazminatımı alırım” maddesi koydurmaya çalışınca, Galatasaray’la transfer görüşmeleri tıkandı...

Galatasaray, uzun süredir renklerine bağlamak için görüştüğü Deco’da sorunları aşamıyor. Teknik Direktör Rijkaard’ın da “İhtiyacım var. Mutlaka alınsın” dediği Portekizli oyuncularla yapılan görüşmeler tazminat maddesinde tıkandı. Daha önce, “Galatasaray’a gelirim” diye haber gönderen Portekizli yıldız, bu kez sözleşmesine, “Ben ayrılırsam tazminat ödemem ama siz gönderirseniz alacağımın hepsini ödersiniz” diye madde koydurmaya çalıştı.

SCHUSTER DE İSTEMİŞTİ

Deco’nun bu şartına çok sinirlenen Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel ve Başkan Adnan Polat’ın görüşmeleri bir süre askıya aldıkları öğrenildi. Galatasaray daha önce teknik direktörlük görevine getirmeye çalıştığı Alman hoca Schuster’in de benzer şartlar istemesi üzerine transferden vazgeçmişti.

Başkan Polat’ın, Deco’nun bu istekleri yüzünden gerekirse transferden vazgeçmeye hazır olduklarını söylediği de belirtiliyor. Portekizli oyuncu, Üstünel’le daha önce yaptığı görüşmede parasının tamamına teminat istemişti. Yönetim şimdi bu krizi aşabilirse Deco transferini de gerçekleştirecek.