BIST 8.981
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.294,65
HABER /  SEÇİM  /  ANKET

Davutoğlu AK Parti'nin son oy oranını açıkladı

Canlı yayında gündeme dair merak edilen soruları cevaplayan Başbakan Ahmet Davutoğlu masasındaki son anket sonuçlarını paylaştı.

Abone ol

ANKARA'da yaşanan ve 99 vatandaşımızın hayatını kaybettiği katliam hakkında yeni verileri paylaşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, patlama öncesinde yapılan anketin sonuçlarını canlı yayında açıkladı.

Ankara patlamasının olduğu cumartesi gününden beri seçim çalışması yapmadığının altını çizen Davutoğlu son anket sonuçlarını paylaştı.

İşte Davutoğlu'nun açıklamaları...

Terör başlayınca seçimden başka bir gündem getirdiler. Bu saldırılarla seçimi karartmaya çalışıyorlar.  Biz de cumartesiden bu yana herhangi bir seçim gündemini zihnimize getirmiyoruz. Şu anda biz cenaze eviyiz, bu cenaze evi Demirtaş'ın evi değil. Hepimizin sukünetle Türkiye'nin kendi gündemine dönmesi için elimizden geleni yapmamız lazım. 1 Kasım'da herkes üzerinde tartışma yaratmayacak bir seçim ortamında çalışması lazım.

SON SEÇİM ANKETLERİ

Herhangi bir anket çalıştırması yaptırmadım ve anket üzerinde durmadım. Bu bombaların acısı tazeyken anket düşünmedik. Önümüzdeki dönemde seçim gündemimize tekrar dönmemiz lazım. En son seçim anketlerine göre Ak Parti % 45-46 yükseşil bandında. CHP'de biraz yükseliş trendi var. MHP ve HDP'de düşme trendi görünüyor.