BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,07
ALTIN 2.464,06
HABER /  SPOR

Daum hedef gösterdi

Galatasaray engelini aşan Fenerbahçe'in hocası Daum futbolcularına hedefi gösterdi.

Abone ol

Daum: "Artık en önemli engel olan G.Saray maçını geride bıraktık. Bundan sonraki hedefimiz sezon sonunda çifte kupaya ulaşmak."

F.Bahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Fortis Türkiye Kupası çeyrek final maçında G.Saray'a yenilmelerine karşın yarı final vizesi almalarıyla ilgili olarak "En önemli engeli geride bıraktık. Artık tek hedefimiz kupayı müzemize götürmek" dedi. Alman çalıştırıcı şöyle konuştu: "Derbinin adına yakışır, kalitesi ve golleriyle süper bir mücadele oldu. Tribünleri dolduran ve televizyonları başındaki izleyicileri futbola doyurduğumuza inanıyorum. G.Saray'ı da sahada sergilediği başarılı futbol nedeniyle kutluyorum

'Takımımı kutlarım'
Her iki takım da oyunu lehine çevirip, turu geçebilmek için mükemmel futbol sergiledi. Birçok eksiğimize karşın, maçı bırakmama yolunda terlerini son damlasına kadar sahaya akıtan oyuncularımı da gönülden teşekkür ediyorum. Şimdi kupada tur atladığımızı unutarak, ligde vereceğimiz mücadelelere konsantre olmamız gerekiyor. Önümüzde çok zorlu karşılaşmalar bulunuyor. Bunları da kayıpsız kapatmaya çalışacağız. Çifte şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürümemiz gerekiyor."