BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.437,47
HABER /  MEDYA

Damla Can kimdir Survivor'da gerçek yüzünü gösterdi

Damla Can kimdir Survivor'da gerçek yüzünü gösterdi. Survivor'da geçtiğimiz hafta takım arkadaşı Semih ile pala savaşı çıkaran Damla Can gönüülüler takımında bir anda tüm dikkatleri üzerine çekti.

Abone ol

Damla Can kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır Survivor'da bir anda gündeme oturdu. Takım arkadaşı Semih Öztürk ile geçtiğimiz hafta büyük bir tartışma yaşayan Damla Can için takım arkadaşları gerçek yüzünü gösterdini iddia etti. Son ödül oyununda karşı takımın hırslı yarışmacısını Nagihan Karadereyi'de yenen Damla Can adını Survivor'a yazdırdı. Damla Can'ın instagram fotoğraflarına ise hayranların yorumlar yağıyor.

DAMLA CAN SURVİVOR KİMDİR İNSTAGRAM POZLARI FENA TIKLAYIN!

Gönüllüler takımının öne çıkan yarışmacılarından birisi Damla Can oldu. Damla 1990 İstanbul doğumlu. Özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışıyor. Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri veriyor. Düzgün fiziği ve güler yüzüyle dikkat çeken yarışmacı 1990 İstanbul doğumludur. Survivor’un kendisi için hırs, mücadele ve açık olduğunu ifade etmektedir. Bugüne kadar tutkularının peşinden koştuğunu belirten Damla Can, "Hayatta imkansız diye bir şey olduğuna inanmıyorum. İnsan emek verdikten ve inandıktan sonra her şeyi başarabilir.

Survivor’a katılmak her zaman aklımda vardı. Fakat, kısmet bugüneymiş. Sporcu kimliğim sayesinde zorluk yaşamayacağımı düşünüyorum. Tabii ki, sadece oyunlarda başarılı olmak şampiyonluk için yeterli olmayacaktır. Aynı zamanda düzgün bir kişiliğe sahip olmanız ve haksızlıklar karşısında durmanız gerekiyor. Diğer yarışmacılar halk tarafından tanınan ve sevilen isimler. Bu yüzden daha fazla rekabet etmek ve kendimi iyi tanıtmak zorundayım" dedi. Sarışın güzel Can, 1.72 boyunda ve 56 kilo ağırlığındadır.