BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Cumhuriyet'in 100. yılı kutlanıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan Anıtkabir'in ardından tebrikleri kabul etti

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıldönümü kutlamaları başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, devlet erkanı ve siyasi parti temsilcileriyle birlikte Anıktabir'i ziyaret etti. Ardından Beştepe'ye geçen Erdoğan, tebrikleri kabul etti. Erdoğan, Anıtkabir özel defterine, "Cumhuriyetimizin 2. asrını Türkiye yüzyılı ile taçlandıracağız. Cumhuriyet'imiz ehil ellerdedir" diye yazdı.

Abone ol

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıldönümü kutlamaları kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, devlet erkanı ve siyasi parti temsilcileriyle birlikte Anıktabir'i ziyaret ediyor. Aslanlı Yol'dan gelerek Atatürk mozelesine çelenk bırakıp saygı duruşunda bulunan Erdoğan, daha sonra Misak-ı Milli kulesine geçerek Anıtkabir Özel defterini imzaladı. Erdoğan, Anıtkabir Özel Defteri'ne şunları yazdı:

"Aziz Atatürk, milletçe en büyük eserim dediğiniz cumhuriyetin 100. yılına ulaşmanın gurunu yaşıyoruz. Zatı alinizi, silah arkadaşlarınızı, şehitlerimizi bir kez daha rahmetle yad ediyoruz. Her bir anı ülkemize hizmet ile geçen 21 yıllık iktidarımızda emanetinize sahip çıkmaya çalıştık. En büyük yatırım hamlelerinde bulunarak cumhuriyetimizin 2. asrını Türkiye yüzyılı ile taçlandıracağız. Cumhuriyet'imiz ehil ellerdedir. Ruhun şad olsun, cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.."

Erdoğan Külliye'de tebrikleri kabul ediyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tebriklerini kabul ediyor.

Erdoğan vatandaşları Boğaz'a davet etti

Sosyal medya hesabından vatandaşları davet eden Erdoğan şu ifadeleri kaydetti:

Cumhuriyetimizin 100’üncü yaşının heyecanını, gururunu yaşadığımız bu tarihî günde, İstanbul Boğazı’nda drone, havai fişek ve ışık gösterileri gerçekleştirecek, 100 savaş gemimizle, savaş uçaklarımızla muhteşem bir geçit töreni icra edeceğiz.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Çok özel fotoğraflarla 100 yıllık Cumhuriyet'in mimarı: Atatürk! Bazıların ilk kez göreceksiniz...
Foto Galeri Çok özel fotoğraflarla 100 yıllık Cumhuriyet'in mimarı: Atatürk! Bazıların ilk kez göreceksiniz... Galeriye Gözat