BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.441,94
HABER /  POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Büyükçekmece'ye metrobüs sözü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükçekmece'de konuştu. Büyükçekmece'ye metrobüs sözü veren Erdoğan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükçekmece'de konuştu. CHP'nin terör yandaşları ile birlikte ittifak içinde olduğuna dikkat çeken Erdoğan şu ifadeleri kullandı: 

"Birileri kalkımış Albatros albatros diyor.... birilerine peşkeş çekiyor. Bizim referansımız başardıklarımızdır. Biz muhalefet gibi siyaseti bir vaad yarışı olarak görmedik.

Geçenlerde CHP'li bir belediye başkanı attık tuttuk ama yapmadık diyor. Bir başkası komiklik olsundiye Kuran ile sala ile alay ediyor. Bir diğeri ise terör örgütü ile nasıl kol kola olduğunu anlatıyor. 

Atatürk mezardan kalksa ipini çeker
Bizim bayrağmızı yakanlarla nasıl birlikte olabiliyorsun. Atatürk mezardan kalksa ilk önce senin ipini çeker senin. Biz Cumhur İttifakıyız. 15 Temmuz'da kurulduk. Bay Kemal FETÖ'cülern tankları arasından kaçtı gitti. Bu kardeşinizde 10 binlerle birlikte Atatürk havalimanındaydı.

Sanki İstanul tapulu malı
CHP'nin İstanbul adayı çıkmış sanki babasının tapulu malıymış gibi onları İstanbul'dan kovacağız diyor.  Ben İstanbul'a Belediye Başkanlığını kimden aldım CHP'den aldım. Sussuzluğu, çöp dağlarına giderdik mi?

Destekler Yıldırım ve Uysal'a
Metrobüsü Büyükçekmece'ye kadar getiriyoruz. Yeşil koridorlarla yeni yeşil alanlar kazandıracağız. Büyükçekmece'de 12 kilometre uzunluğunda yeşil kolidor olacak. 25 dev projeyi önümüzdeki yıl hayata geçireceğiz. İstanbul'da Binali Yıldırım'a Büyükçekmece'de Mevlüt Uysal'a destek vermeye hazır mıyız?