BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bolu'da önemli açıklamalar

Cumhhurbaşkanı Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Bolu'da vatandaşa hitap etti.

Abone ol

CHP lideri Kemal Kılıçdaoğlu'nun siz '17 yıl boyunca naptınız' sorusuna görüntülerle yanıtlayan Erdoğan, 'Biz bu makamlarda kendimiz için değil milletimiz için duruyoruz. Bolulu kardeşlerim beni bilir. Bugüne kadar kimseye tepeden bakmadık. Her kim beni tanımak istiyorsa son 17 yılımıza baksın.' dedi.

İşte Erdoğan konuşmasından öne çıkanlar;

Laf üstüne laf değil taş üstüne taş koymak mesele olan. Zor ola sözü gerçeğe dönüştümek, vaatlerini havada bırakmamaktır. Biz hep bunu yaptık.

CHP lideri Kılıçdaoğlu'na sert eleştiriler

CHP kimlerle kol kola görüyorsunuz değil mi? Türkiye’de Kürdistan diye bir bölge var mı? Biz ülkemizi böldürtmeyeceğiz. Sen Kürdistan’da yaşamak istiyorsan Bay Sezai, Irak’ın kuzeyinde Kürdistan var defol oraya git seninle gelmek isteyen onları da al. Bay Kemal de onunla beraber takılabilir, farkları yok zaten.

Açıkçası bu tehdit dili en fazla CHP’li vatandaşlarımı endişeleniyor. Bu avuç marjinalden ayar yemek CHP seçmenine dokunuyor. CHP’li vatanperver kardeşlerime dokunuyor. Bizim gibi CHP’li kardeşlerimde bölücülerle kurulan FETÖ’cülerle kurulan kirli ittifaktan rahatsızlık duyuyor.

CHP’nin bölücülerin boyunduruğundan kurtulması için 31 Mart önemli bir fırsattır. Bolu’da bu yüzden CHP’ye gönül veren kardeşlerimizin de oylarına talibiz. "Ankara’da verilen oyların hesabını verecek" diyor Bay Sezai... Yavaş’a verilen oyların nereye gideceği ortaya çıkıyor.

Sen kimsin ya Kürt kardeşlerim ipotek koydun

Şimdi Ankaralı kardeşlerim onlara gereken dersi inşallah Pazar günü verecek. İstanbul’da 3 milyon Kürt’ün oyu diyor sen kimsin ya ne zaman benim Kürt kardeşlerimin oylarına ipotek koydun.