BIST 9.771
DOLAR 32,54
EURO 34,99
ALTIN 2.434,85
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

AK Partili Mehmet Özhaseki'den anket iddiası

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, anket sonuçlarına ilişkin olarak " 200 bin lira verin istediğiniz sonucu ortaya çıkarsınlar" dedi.

Abone ol

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Özhaseki, UİGAD Genel Başkan Yardımcısı Okan Geçgel'e konuştu.

Son günlerin en tartışmalı konusu olan anketlere de değinen Özhaseki, iki tür anketin olduğunu söyledi. Bazılarının yönlendirme, maniple etmek için yapıldığını belirten Mehmet Özhaseki "Bazıları ise gerçeklere yakın anketler. 200 bin lira verin istediğiniz sonucu ortaya çıkarsınlar" dedi.

CHP'nin manipülasyon yaptığını dile getiren Özhaseki, şu ifadeleri kullandı:  "Bir de uzmanlar var. Bu işi bilenler var. Bunu alıyorsunuz inceliyorsunuz, eksik kalınan noktalarda neden eksik kalındığı noktasında çalışmalar yapıyorsunuz. CHP, biz öndeyiz. Kazandık. Aldık. Götürüyoruz" diyorlar. Seçimden sonrada "Oylarımız çalındı" deyip, YSK'ya çamur atıyorlar. Bu kadar yalan olur mu?

Anketler bizden yana
Yaptırdıkları anket sonuçlarını da hatırlatan Özhaseki önde olduklarını belirtti. Son ana kadar sahada olacaklarını vurgulayan Özhaseki "Kendimizi, bilgimizi, tecrübemizi ve projelerimizi anlatmaya devam edeceğiz. İnşallah büyük bir zafer kazanacağız." dedi.