BIST 8.990
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.297,55
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Fatma Şahin'den talihsiz söz için açıklama: Duysaydım ilk tepkiyi ben verirdim

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziray test sürüşü sırasında kayıtlara yansıyan sözlere sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine açıklama yaptı. Şahin, "O talihsiz söz kabul edilemez, duysaydık ilk tepkiyi ben ve Sayın Bakanımız verirdi" dedi. 

Abone ol

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziray'ın test sürüşünde yaşadıkları heyecan, coşku ve gürültülü ortamı hatırlatarak, test sürüşünde söylenen sözü gürültülü ortamdan dolayı duymadıklarını söyledi.

Haddini aşan bir söz olduğunu ve kabul edilemeyeceğini vurgulayan Şahin, Twitter'da paylaştığı videoda, "Gaziray Türkiye'nin en büyük metro projesinin alt yapısıdır. 5 yılın sonunda tamamlanmıştı. Adalet Bakanı Abdulhamit Bey ile birlikte test sürüşüne başlamıştık. Büyük bir coşkumuz, büyük bir heyecanımız vardı. Tren düdükleri geliyor. Gürültülü ortamın içerisindeyiz. Test sürüşümüzü tamamlamanın büyük bir mutluluğunu yaşadık.'' dedi.

''Böyle bir şeyi kabullenmemiz mümkün değildir”
''Fakat bir gün sonra sosyal medyada gördüğümüz ve bir kişinin ettiği laf bizi derinden yaraladı.'' diyen Şahin, ''Haddini aşan bir sözdür, kabul edilemez. Gürültülü ortam olmayıp, biz duymuş olsaydık ilk tepkiyi ben ve Sayın Bakanım verirdi. Çünkü bizim şiyarımız insanı yaşat ki devlet yaşasın şiyarıdır. O talihsiz sözü duysaydık ilk tepkiyi ben ve bakanımız verirdi. Böyle bir şeyi kabullenmemiz mümkün değildir” ifadelerini kullandı.