BIST 8.802
DOLAR 32,34
EURO 35,09
ALTIN 2.239,27
HABER /  POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'de konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Denizli mitinginde konuştu. Fiyatların düşmemesi halinde TESK ve TESKOMB ile masaya oturacaklarını söyledi. Tanzim kuyruğu eleştirisine de cevap verdi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Denizli mitinginde konuştu. Erdoğan'ın gündeminde tanzim satışlar ve yapılan kuyruk eleştirileri vardı. 2 türlü kuyruk olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı'nın konuşmasının satırbaşları şöyle:

"Geçenlerde patates, soğan, sivri biber oyunu yaptılar. Tanzim satışları kurduk mu? 31 Mart'ta kadar bu iş düzeldi düzeldi... TESKOMB (Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği) ve TESK (Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu) ile masaya oturacağız onlarla bu satışları yapacağız gerekirse ürün çeşitlerini de arrtıracağız.

Bizim derdimiz en uygun fiyatla vatandaşa getirmek. Kim buna serbest piyasa diyorsa gelsin külahıma anlatsıın. 

YOKLUK DEĞİL BEREKET KUYRUĞU
2 tür kuyruk vardır. Biri yokluk kuyruğu. Ekmek kuyruklarını bilirler yağ kuyruğu vardı. Şimdi ki kuyruk yokluk kuyruğu değil bereket kuyruğu fırsatçılara ders verme kuyruğu.

RESİMLERİ VAR, LOGOLARI YOK
Şu anda Cumhur İttifakı'nın karşısında zillet ittifakı var. Bunun içinde CHP, HDP bunun yanında adı İYİ parti olan ip var bir de Saadet Partisi var. Ankara'da zillet ittifakı adayının resimleri var ama CHP'nin logosu yok, İYİ Parti'nin de yok. Kimin adayı olduğu anlaşılmasın istiyorlar. 

O GÜNLERE SON VERDİK
Medya patronlarının bakan başbakan belirlediği o günlere son verdik. IMF'ın başkanı ile Davos'ta konuşuyoruz kendisine Türkiye'nin başbakanı benim siz değilsiniz dedim. Sizin göreviniz paranızı tahsil etmektir. Ne oldu o IMF başkanlığında çekipi gitti bu kardeşiniz Cumhurbaşkanı olduk. Cumhuriyet mitingleri üzerinden darbe çığırtkanlığında hadlerini  bildirdik mi? "

KEMAL DERVİŞ NEREDE?
Bay Kemal biz IMF'ye siz borçlu kıldınız sizin borçlarını biz sildik. Nerede soyadı Derviş olan zat. Biz bu oyunları bozduk. CHP, HDP ile işbirliği yapıyor. İzmir Körfez pislikten geçilmiyor. İzmir gibi bir şehrimize yakışıyor mı? Sussuzdu DSİ ile ben getirdim. İZBAN'I da biz yaptık.

VESAYET ODAKLARI RAHATSIZ
Bizim bu başarılarımız kimi ülkeleri rahatsız oluyor. Bu ülkeyi kendi tapulu mülkü gibi görenler rahatsız oluyor. Vesayet odakları bizim dik duruşumuzdan rahatsızlık duyuyor.  Kardeşlerim, Gabara girdik mi Cudiye girdik mi Kandile girdik mi? İnlerine girdik mi? Bunları bitirdik mi. İnlerine gireceğiz demedik mi? Onlar kaçar biz kovalayacağız. Çünkü benim milletimin huzurunu bozanların bizde huzurunu bozacağız.

SİYASİ MÜHENDİSLİK YAPILIYOR
Dünyada bir çok ülkeyi çökertecek bir çok olayı milletle aştık. 31 Mart seçimleri bu kesimleri yeniden heveslendirmişe benziyor. Sizlerle hesaplaşmak için siyaset mühendisliklerine başvuruyorlar. Cumhur İttifakı'nın karşışında içinde terör uzantılarının da olduğu 4'lü yapı kurdular. Acaba CHP neden HDP ile işbirliği yapıyor. 

Kandil'deki terör elebaşları HDP ile beraber CHP'ye de seçim danışmanlığı yapıyor. CHP'de tuz da koktu. Bay Kemal diyor ki çiftçiler battı. Biz 1.9 katrilyon tarımsal destek verdik. Bu hizmet ve yatırım hamlelerini hızlandırarak devam edeceğiz. "

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Yarından sonrası yoğun kar! Meteoroloji açıkladı İstanbul, Bursa, Balıkesir...
Foto Galeri Yarından sonrası yoğun kar! Meteoroloji açıkladı İstanbul, Bursa, Balıkesir... Galeriye Gözat