BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,19
ALTIN 2.246,95
HABER /  GÜNCEL

Hare Sürel kimdir Çukur'un Damlası kaç yaşında oynadığı diziler

Çukur dizisi kadrosuna katılan Hare Sürel kimdir, kaç yaşında soruları merak konusu oldu. Daha önce Poyraz Karayel'de boy gösteren Hare Sürel Çukur dizisinde Damla karakterine hayat veriyor. Ettiği küfürlerle dizi tarihine geçen Çukur'un Damla'sı Hare Sürel hakkında merak edilenler...

Abone ol

Pazartesi akşamlarının açık ara zirvedeki dizisi Çukur'un yeni bölüm fragmanları yayınlanır yayınlanmaz sosyal medyada günün konusu oldu. Hare Sürel'in diziye katılması ise büyük heyecan yarattı. 

Aras Bulut İynemli, Berkay Ateş ve Erkan Koçak Köstendil gibi başarılı oyuncuların başrolünde oynadığı Çukur dizisi gündemden düşmüyor. Çukur'un yeni bölüm fragmanındaki bir sahne sosyal medyada olay oldu.

KÜFÜR SAHNESİ OLAY: Çukur'un yeni bölüm fragmanındaki bir sahne sosyal medyaya damga vurdu. Hare Sürel’in kadrosuna dahil olduğu Show Tv’nin izlenme rekoru kıran dizisi Çukur’un küfür sahneleri olay yarattı.

Televizyon tarihinin en uzun küfür sahnesi olarak sosyal medyada konuşulan o sahnelerde Sürel adeta kendinden geçiyor. Sürel’in küfür ettiği sahneler daha şimdiden sosyal medyayı sallandı. 

1983 yılında İstanbul'da dünyaya gelen güzel oyuncu, aslen Samsun'un Bafralıdır.  Tiyatro ile ilk olarak ortaokul yıllarından tanışan Hare Sürel, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu.  

Yüksek lisansını ise Marmara Üniversitesi’nde "Sinema" üzerine yapmıştır. 2013 – 2014 yılları arasında başrollerinde Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay’ın oynadığı “Medcezir” adlı dizide canlandırdığı "Leyla" karakteriyle birlikte hızla dikkatleri üzerine çeken başarılı sanatçı, 2015 yılında “Bir Varmış Bir Yokmuş” adlı filminde Mert Fırat, Melisa Sözen, Mustafa Uzunyılmaz, Derya Durmaz ile birlikte rol aldı. 

Kanal D ekranlarında 2015 yılında yayınlanan “Poyraz Karayel” adlı dizide Meltem Karayel karakterini canlandırmıştır.