BIST 10.274
DOLAR 32,26
EURO 34,70
ALTIN 2.400,45
HABER /  GÜNCEL

Cübbeli Ahmet Hoca ile Ümit Özdağ birbirine girdi! Konu Gazze'deki katliam...

Cübbeli Ahmet hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İsrail-Filistin savaşı nedeniyle birbirine girdi. Ümit Özdağ, canlı yayında Ümit Özdağ'ın "Artık Arap çöllerinde Mehmetçiğin dökeceği kan yok" dedi. Cübbeli Ahmet Hoca 'yuh olsun' deyip meydan okudu. Ümit Özdağ, "O söz Atatürk'ün sözüdür' cevabı verdi.

Abone ol

İsrail'in Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesi’ni vurup 66'dan fzla sivili katletmesinin ardından Türkiye sokağa döküldü. Protestolar sırasında 'Mehmetçik Kudüs'e' sloganları atıldı. Türk askerinin Filistin'e gitmesini "Cübbeli Ahmet" de savundu. Ümit Özdağ, Cübbeli Ahmet'in sözlerine sert bir yanıt verdi.

Ümit Özdağ zihniyetine yuh olsun

Protestolar sürerken Cübbeli Ahmet Hoca, "Şu saatte Flash TV'de 'Mehmetçik Gazze'ye gidecek mi?' sorusunu cevaplarken; 'Artık Arap çöllerinde Mehmetçiğin dökeceği kan yok7 şeklinde cevap vererek Gazze’mizi, Filistin’imizi, Kudüs’ümüzü ve Mescid-i Aksâmızı 'Arap çölleri' diye aşağılayan Ümit Özdağ zihniyetine yûh olsun diyorum." dedi.

Cübbeli Ahmet Hoca, "Herkes bilsin ki bu savaş Gazze'de bitmeyecek, Mescid-i Aksâ'da durmayacak, 20 küsûr vilâyetimizin de içinde bulunduğu "Vaad edilmiş Topraklar" projesini gerçekleştirinceye kadar Yahûdî ve arkasındaki küffâr durmayacak." diye devam etti. 

O sözler Atatürk'ün sözleri...

Cübbeli'nin bu paylaşımına cevap veren Ümit Özdağ, ise “Cübbeli Ahmet”e ilgili sözlerin Atatürk’ün söylediğini hatırlatarak "Türk askerinin kanının bir daha Arap çölleri için dökülmeyeceğimi söyleyen Trablusgarp’ta,, Filistin’de, Suriye’de savaşan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür. Atatürk ve Türk askeri cephede savaşırken siz medrese mensupları 'din adamı askere gitmez' masalı ile fiilen asker kaçağı durumundaydınız." dedi.

Özdağ'ın ders verdiği memleketin vay haline

Cübbeli Ahmet Hoca daha sonra yaptığı bir paylaşımda "Ey Ümit ÖZDAĞ! Siyonistler “Arz-ı Mev’ûd” (vaad edilmiş topraklar) iddiâsında değil mi? Ve Arz-ı Mev’ûd, Türkiye’nin topraklarını da kapsamıyor mu? Bazı paşalarımız, Pentegon’da Türkiye’nin 20 küsûr vilâyetinin de içinde bulunduğu bir Kürdistan yani Siyonistan haritasını gördüklerini beyân etmediler mi? Siyonistlerin Arz-ı Mev’ûd iddiâsı Ümit ÖZDAĞ için “millî güvenlik sorunu” değilse başka soruya ihtiyaç yok. Türkiye’nin güvenliğinin Gazze’den, Filistin’den, Kudüs’ten ve Mescid-i Aksâ’dan geçtiğini bilmeyecek kadar basîretsiz Ümit ÖZDAĞ gibi akademisyenlerin Harp Okullarında, Polis Akademilerinde, Polis İstihbârât Dâiresi’nde ve Millî Güvenlik Akademisi’nde güvenlik dersi verdiği bir memleketin vay hâline!" dedi.