BIST 10.899
DOLAR 32,18
EURO 34,96
ALTIN 2.456,34
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Çocuklar Gülsün caddesine kavuştu

''Çocuklar Gülsün Diye'' projesinin dördüncü anaokulu Erzurum’un Köprüköy ilçesinde düzenlenen törenle açıldı.

Abone ol

Milli Eğitim Bakanlığı ile gerçekleşen protokolle başlatılan ''Çocuklar Gülsün Diye'' projesinin dördüncü anaokulu Erzurum’un Köprüköy ilçesinde 8 Ekim 2010 Cuma günü düzenlenen törenle açıldı. Anaokulu açılışının ardından Erzurum Belediye Meclisi anaokulunun bulunduğu caddenin ismini “Çocuklar Gülsün Caddesi” olarak değiştirme kararı aldı

Okul öncesi eğitime dikkat çekmek için Gülben Ergen’in başlattığı ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın da desteklediği “Çocuklar Gülsün Diye” projesi kapsamında Erzurum’un Köprüköy İlçesi’nde, dördüncü “Çocuklar Gülsün Diye” Anaokulu, yeni eğitim öğretim dönemine yetişmesi için çok kısa bir sürede inşası tamamlanarak 8 Ekim 2010 Cuma günü yapılan açılış töreniyle eğitim hayatına başladı.
 
Anaokulu açılışının ardından Erzurum Belediyesi okulun bulunduğu Ziyaret Mahallesi Söğütlü Caddesi’nin ismini “Çocuklar Gülsün Caddesi” olarak değiştirdi. Kampanyaya destek veren Erzurum Belediye Meclisi 4 Ekim 2010 tarihinde yaptığı meclis toplantısında cadde adını değiştirme kararı aldı.