BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Kilolular kuaförde rahat edecek

Hareketli lavabo, fazla kiloluları eğilerek baş ve yüzlerinin yıkanması sırasında çektiği sıkıntıdan kurtarıyor.

Abone ol

Firmanın Pazarlama Müdürü Murat Eren Kartal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 31 yıldır kuaför sektörüne yönelik tezgah, koltuk, elektronik ve mekanik masaj ve ağda yatakları, yıkama setleri, lavabolar ürettiklerini söyledi.

Ülkede kuaför sektöründe lider firma konumunda olduklarını ifade eden Kartal, işletme olarak kuaför çalışanları ve müşterilerin rahatlığına yönelik ürünler üretmeye çalıştıklarını anlattı.

Kendi üretimleri olan her yeni ürüne faydalı model patenti aldıklarını, böylece hem ürünü koruduklarını hem de yurt dışına kolay ihracat yapabildiklerini dile getiren Kartal, şunları kaydetti:

''Özellikle fazla kilolular, kuaförlerde tıraş olurken ya da saç ve yüz bakımları sırasında inanılmaz sıkıntılar yaşıyor. Lavaboya eğilmek zorunda kaldıkları için kiloları yüzünden nefes alma sorunu çekenler bile oluyor. Bunun önüne geçmek için yaptığımız çalışmalar sonucunda hareketli lavabo ürettik. Laminant ve akrilik karışımından yapılan bu lavabo, ısıya dayanıklı, kolay temizleniyor ve antibakteriyel özellik taşıyor.''

Bu lavabo sayesinde müşterilerin fazla eğilmek zorunda kalmadığını ifade eden Kartal, ''Müşteri lavaboya değil, lavabo müşteriye gidiyor. Lavabo yukarı 5 santimetre ve öne doğru 15 santimetre hareket ettiği için müşteri başı yıkanırken daha az zahmet çekiyor. Özellikle fazla kilolular bu ürünümüzden çok memnun. Baş ve yüzleri yıkanırken daralmıyorlar'' dedi.

Kartal, bu ürünlerini yurt dışındaki satış noktalarında da satışa çıkaracaklarını, ihracatı için görüşmelerinin sürdüğünü bildirdi.