BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.430,64
HABER /  MEDYA

CNN Türk 18 yıllık elemanını kaybetti Şirin Payzın bombası

CNN Türk Televizyonu'nda program sunuculuğu yapan Şirin Payzın kanalla yollarını ayırdı. Şirin Payzın 1999 yılından beri CNN Türk'deydi. Demirören grubu CNN Türk'ü aldığı günden beri Payzın'ı ekrana çıkarmıyordu.

Abone ol

Hürriyet ve Posta gazeteleri ile birlikte Demirören Medya Grubu'na devredilen CNN Türk'te yaprak dökümü sürüyor. Demirören grubu bu kez "Ne Oluyor?" programının yapımcısı ve sunucusu Şirin Payzın ile yollarını ayırdı.

Sosyal medyaya yansıyan ilk haberler ünlü sunucunun kovulduğuna ilişkin oldu. Ancak Şirin Payzın ile CNN Türk'ün yol ayrılığının karşılıklı el sıkışarak gerçekleştiği öğrenildi. Şirin Payzın'ın, Demirören Medya Center'daki odasını boşalttığı ve çalışma arkadaşlarıyla vedalaştığı söyleniyor.

Şirin Payzın'ı ekrana çıkarmıyorlardı
Demirören grubu CNN Türk'ü Aydın Doğan'dan satın aldıktan sonra Şirin Payzın'ı ekrandan sürmüştü. Şirin Payzın CNN Türk'en en eski ve en deneyimli ismiydi. 1999 yılından beri CNN Türk'te çalışıyordu. Şirin Payzın, yurt dışında bulunduğu 7 ay ara dışında yaklaşık 18 yılını CNN Türk'e verdi.

Şirin Payzın kimdir? ATV'de çekilen 24 yıl önceki haline bakın!