BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Çivici kafa yardı

Kamuoyunda ‘Çivici katil’ olarak tanınan Süleyman Aktaş, 13 yıldır tedavi gördüğü hastanede olay çıkardı.

Abone ol

Geçtiğimiz günlerde yaşanan olay iddiaya göre şöyle gerçekleşti: Koğuş arkadaşlarıyla bahçeye çıkan Aktaş ile Ömer Yılmaz adlı hasta arasında tartışma başladı.

Tartışma büyüyünce Aktaş, yerden aldığı taşı Yılmaz’ın kafasına vurdu. Çivici katil hastane personeli tarafından güçlükle etkisiz hale getirildi. Ağır yaralanan Ömer Yılmaz ise hastaneye kaldırıldı ve 6 saat süren bir operasyon geçirdi. Manisa Ruh Sağlığı Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Ahmet Ayer olayla ilgili açıklama yapmadı. Ömer Yılmaz’ın da uyarılar üzerine “Ayağım kayınca düştüm. Başım yarıldı” dediği öne sürüldü.

Süleyman Aktaş, Türkiye’yi ürperten cinayetler zincirine 1986 yılında bir başkomiseri öldürerek başladı. Akli dengesinin yerinde olmadığı saptanınca 4.5 yıl ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde kaldı. Hastane çıkışı ise Çambaşı Köyü’ne döndü. Bu dönüş Çambaşılılar için felaketin başlangıcıydı. Aktaş 1994 yılında 5 komşusunu boğarak öldürdü, baş ve gözlerine çiviler çaktı. Yakalandıktan sonra evinde yapılan aramada uçları inceltilmiş çiviler ve ‘öldürülecekler listesi’ bulundu.