BIST 9.898
DOLAR 32,59
EURO 35,04
ALTIN 2.458,38
HABER /  GÜNCEL

Cinsel ilişki vaadiyle kandırıldı

Cinsel ilişki vaadiyle cep telefonu ve 5 YTL'si gasp edilip bıçaklandı.

Abone ol

Adana'da 24 yaşındaki Selçuk Çağlar, cinsel ilişki vaadiyle cep telefonu ve 5 YTL'si gasp edilip bıçaklandı. Çağlar'ın sırtına saplanan 10 santimetrelik bıçak, yapılan operasyonla olaydan 2 saat sonra çıkarıldı.

Olay, saat 19.00 sıralarında Galeria Alışveriş Merkezi arkasında Seyhan Nehri kıyısındaki ağaçlık alanda meydana geldi. İddiaya göre, Selçuk Çağlar, nehir kıyısında dolaşırken, yanına yaklaşarak, aşk teklifinde bulunan kimliği belirsiz iki kızla ilişkiye girmek istedi. Çağlar, gaspçılardan biriyle, yeterli miktarda parası olmadığı için cep telefonu ve üzerindeki 5 YTL karşılığında anlaştı. Çağlar ve beraberindeki kız, ilişki için uygun bir yer ararken, diğer gaspçı kadın, az ilerde bulunan arkadaşlarını çağırdı. Bu sırada, telefonu ve parayı alan kız, uzaklaşmaya başladı. Bunun üzerine Çağlar, "Paramı ve telefonumu geri ver. Seni polise şikayet edeceğim. Sana sopa çeksinler" deyip, tartışmaya başladı. Tartışma, kadının diğer arkadaşlarının da karışmasıyla, büyüyüp kavgaya dönüştü. Bu sırada, bir kişi Çağlar'ı sol bacağından ve sırtından bıçakladı. Kelebek tabir edilen 10 santimetrelik bıçak, Çağlar'ın sırtına saplandı. Zanlılar kaçarak izlerini kaybettirirken, yaralı Çağlar sırtındaki bıçakla Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki amcasının evine gitti. Çağlar, daha sonra yakınları tarafından otomobille Adana Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Acil serviste tedavi altına alınan Çağlar, polis ekiplerine tanımadığı 3'ü kar maskeli 4 kişi tarafından bıçaklanıp, cep telefonu ve 5 YTL'sinin gasp edildiğini söyledi. Gasp ve cinayet bürosu dedektifleri, çapraz sorguya aldıkları Çağlar'ın çelişkili ifadeler verdiğini anladı. Bunun üzerine Çağlar, gerçekleri anlatmak zorunda kaldı. Utandığı için yalan söylediğini bildiren Çağlar, ilişkiyi girmek istediği kadınlar tarafından bıçaklanıp, parasının ve telefonunun gasp edildiğini söyledi. Çağlar'ın sırtına 2 santim kadar saplanan bıçak ameliyatla çıkarıldı. Operasyon sonrası Çağlar, serviste tedaviye alındı. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.