BIST 9.056
DOLAR 32,32
EURO 35,12
ALTIN 2.301,84
GÜNCEL

Cinayet zanlısı Ümitcan Uygun Müge Anlı’ya konuştu Aleyna Çakır'ın ailesi çılgına döndü

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı

Aleyna Çakır ismini kullanan Sema Esen’in (21) ölümünden suçlanan erkek arkadaşı canlı yayına bağlanarak suçlamaları kabul etmediğini söyledi. Aleyna Çakır'ın acılı ailesi feryat etti.

Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı, Aleyna Çakır ismini kullanan Sema Esen’in ölümü ile ilgili dosyayı programına taşıdı. Programa katılan Ümitcan Uygun, kızın ailesi, kızlarına şiddet uygularken çektiği görüntüleri sosyal medyaya paylaşan sevgilisi Ümitcan Uygun tarafından öldürüldüğünü düşünüyordu.

“Suçlamaların hiçbirini kabul etmiyorum”
Şüphelerin odağındaki erkek arkadaş Ümitcan Uygun, canlı yayına bağlanarak “Suçlamaların hiçbirini kabul etmiyorum” ifadelerini kullandı.

Aile çılgına döndü
Genç kızın ailesi ise bu sözlerin üzerine çılgına döndü. ''Cumhurbaşkanıma ve bakanlarıma seslenmek istiyorum diyen acılı baba ''Büyüklerime sesleniyorum yapmayın! Elinizi uzatın. Yeter artık, yeter, yeter! Sizin de yavrularınız var. Allah kahretsin seni. Adalete güveniyorum. Ömrüm boyunca peşini bırakmayacağım. Ahlaksız adam. Allah da seni yaksın. İçişleri Bakanıma ve Cumhurbaşkanıma sesleniyorum, elimi açıyorum. Bunu gezdirmeyin. Bunu sokun içeri. Gene yapar.'' şeklinde konuştu.

Sosyal medyada günem oldu
Öte yandan sosyal medyada, erkek arkadaşın ismiyle etiket oluşturuldu ve gündeme oturdu.

Sitene Ekle